„Mă știe o țară-ntreagă! O țară-ntreagă! Nu murim noi, nemuritorii! Trebuie să mergem înainte! Forță! De sărbători acasă, la urmă unde vrea Dumnezeu! Mergem toți la pușcărie! Frați! Mergem, să moară copiii mei, la pușcărie! Doi, trei, patru…mergem la pușcărie!”, spune Bușcă, unul dintre agresori, în timp ce sărută tăișul unui topor.

Confruntarea a avut loc la două zile după mesaj. Una dintre victime a povestit prin ce a trecut:

„Am avut un conflict mai vechi de prin luna aprilie-mai…iunie…astă-vară. De-acolo a plecat tot balamucul. El mai fusese tăiat în plămân o dată. Și n-a fost mulțumit și a vrut să-i ia viața de tot! Trebuia să venim de sfântul Ștefan să scoatem firele. Ne-am trezit că a venit unul, a băcat mașina-n noi. Un Jeep…și ne-a băgat în șanț. N-am putut să mai facem nimic. S-au pus în drumul nostru și au tăbărât pe noi 10-12 inși. Mi-a scos splina, mi-a tăiat piciorul…Știe toată Poliția! Dar Poliția, la trei tentative de omor, cu un picior amputat, uitați, lovitură la cap cauzatoare de moarte… n-au luat nicio măsură de arestare! La toată lumea spune că ei nu merg la pușcărie, că au bani!”, au povestit victimele.

La o oră după atac, Bușcă a mai postat un filmuleț:

„Ori mor, ori trăiesc! De-acum încolo ori mai mierlesc unul, ori mă mierlește! Să arăt cine e Bușcă! Da, …. L-am prins! A avut noroc! Și de-aici încolo îi arăt eu lui cine-i Bușcă! Așa șchiop! Mi-am revenit! Lui i-am zis! La fiecare-n parte! L-am prins! I-am dat una, așa, două…gata, mânca-v-aș…voastră! Păi credea că scapă din mâna mea băiatul lui Teguța?! Credea că nu pun mâna pe el! Hai…vă pupă fratele vostru!”, a spus Bușcă, conform romaniatv.net.

 

Te-ar putea interesa și: