Luni, Ionuț Lupescu își va depune în mod oficial candidatura pentru președinția de la „Casa Fotbalului”, dar astăzi a avut un prim tur din campania sa în orașele Călărași, Slobozia, Brăila și Galați, pentru a dicuta cu membrii afiliați despre situația fotbalului românesc. Așadar, fostul internațional român se mai bate pentru șefia FRF cu Răzvan Burleanu, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și Sorin Răducanu. Alegerile sunt programate pe data 18 aprilie.

„Noi, cei din Generația de Aur, suntem alături de el și alergăm! Alergăm prin toată țara, îl susținem, ne-am asumat acest lucru de foarte mult timp, dar despre campanie doar el poate să vă spună. Până acum a fost primit foarte bine la Călărași, Slobozia, Brăila și Galați.

Au fost discuții foarte bune cu membrii afiliați, sunt semne bune, adică semne normale, pentru că atunci când te pui la masă cu Ionuț Lupescu nu poți decât să vorbești lucruri interesante. Noi, restul, muncim pe rupte și alergăm să facem tot ceea ce depinde de noi ca Ionuț Lupescu să ajungă președintele Federației Române de Fotbal”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport.