Evenimentul Zilei > EVZ Special > LUMINI ŞI UMBRE. Pe cine vrea Marian Vanghelie PREȘEDINTE la PSD
LUMINI ŞI UMBRE. Pe cine vrea Marian Vanghelie PREȘEDINTE la PSD

LUMINI ŞI UMBRE. Pe cine vrea Marian Vanghelie PREȘEDINTE la PSD

Invitat la emisiunea „Lumini şi Umbre”, difuzată de postul B1TV şi moderată de directorul EVZ, Dan Andronic, Marian Vanghelie a afirmat că senatorul PSD Şerban Nicolae ar fi fost o variantă pentru conducerea partidului, precizând că nu are o relaţie de prietenie cu acesta.

„Vă dau un nume: Şerban Nicolae cred că putea să conducă PSD. (…)Nu suntem prieteni, avem o relaţie civilizată.(…) Am avut dispute permanente. La un moment dat eu am avut puncte de vedere privitor la  dl. preşedinte Iliescu ştiţi că el era alături de preşedintele Ion Iliescu, la un moment dat, el a fost alături de Adrian Năstase”, a precizat Vanghelie.

Acesta a adăugat, referitor la situaţia din PSD, că Liviu Dragnea este preşedinte al formaţiunii pentru că  Victor Ponta a primit un vot negativ.

„Liviu Dragnea a fost votat pentru că a fost un vot negativ împotriva lui Ponta, nu neapărat pentru că avea cineva ceva cu Rovana. Pur şi simplu a fost un vot împotriva lui Ponta.(…) Victor a încercat să aleagă lângă el numai ideri puternici dacă aţi văzut. Unul şi unul. Şi guvernul a fost ales  pe sprânceană. Dacă vine vreun ministru mai important dintr-o ţară, toţi miniştrii la un loc nu fac cât ministrul respectiv. Aşa conducem noi ţara”, a adăugat, ironic, Marian Vanghelie.

Emisiunea va fi difuzată și, în reluare, duminică, de la ora 14.00.

CLICK PE IMAGINE PENTRU A VEDEA EMISIUNEA ÎN DIRECT