Echipa Steaua a dezamăgit crunt la prima reprezentaţie oficială din sezonul 2012- 2013. "Roş-albaştrii" s-au ju cat cu nervii celor peste 15.000 de spectatori care au venit în Ghencea luni seară, la partida cu Concordia Chiajna, oferindu-le un spectacol jenant. Steaua a învins cu 1-0 cu largul concurs al arbitrilor. Golul lui Rusescu a fost marcat din din ofsaid, iar Bourceanu merita să fie eliminat încă din prima repriză.
La final, antrenorul Laurenţiu Rechecampf s-a bucurat ca un copil pentru această victorie fără glorie la debutul său pe banca "roş-albaştrilor", iar Mihai Stoica a găsit nişte scuze penibile pentru prestaţia modestă a echipei: arbitrajul (cât tupeu?!), terenul şi vântul!
Prima măsură luată de şefii Stelei a fost să renunţe la stadionul din Ghencea. Echipa îşi va disputa toate meciurile pe "Naţional Arena".
Lucian Bălan, fost câştigător a Cupei Campionilor Europeni cu Steaua în 1986, a radiografiat ieri, pentru EVZ, lipsurile "roş-albaştrilor". "De la Steaua se aştepta mult mai mult, mai ales că la orice nou început sunt speranţe pentru titlu. Nu ştiu la ce s-a referit Reghecampf când a spus că în două luni va face echipă care să tragă la titlu. Probabil vorbea de două luni de campionat, pentru că au trecut deja două luni de când antrenează echipa şi n-a găsit sistemul. Oricum, campionatul nostru ne-a demonstrat că există mereu câte 4-5 echipe care se bat la titlu, fără însă ca vreuna să practice un fotbal de înaltă calitate", ne-a declarat ieri Lucian Bălan.
Fostul campion european nu dă doi bani pe scuzele invocate de Mihai Stoica. "Se vorbeşte prea mult despre arbitraje. Adevărul este că îi fac prea repede arbitri, pe la 20 şi ceva de ani. N-au timp să joace fotbal şi să simtă fazele. Poate că terenul a fost un factor, dar vântul… Pe vremea mea nu se acceptau astfel de scuze", a încheiat Lucian Bălan.
"N-am serviciu. Probabil nu mai e loc pentru mine în fotbal. Marea mea dorinţă e să am un angajament, un venit constant."
LUCIAN BĂLAN, fost mijlocaş la Steaua

Gigi i-a desfiinţat pe Rocha, Costea şi Dumitraş
Victoria chinuită cu Concordia i-a dat apă la moară lui Gigi Becali să înceapă să critice jucătorii. Primul care a intrat în vizorul fostului oier a fost atacantul Adi Rocha, pe care l-a făcut praf imediat după meci. "Dacă Rocha era marcator, băteam cu 5-0, dar noi nu avem atacanţi. Rocha n-a câştigat niciun duel, n-a făcut nimic. Dacă nici din cinci metri nu dai gol…", a urlat Gigi Becali.
Patronul Stelei a făcut ieri şi alte "victime": "Am vorbit cu Meme şi cu Reghe să curăţăm neghina de grâu, să vedem ce jucători merită să fie titulari şi cine nu. Cu Chiajna n-au jucat nimic Dumitraş şi Florin Costea. Nu vreau nici să-l demoralizez pe săracul Dumitraş, dar e emotiv, marii fotbalişti nu au emoţii. Florin a intrat titular, am văzut despre ce e vorba, gata! Nu vreau să-l atac, dar nu poate suferi Steaua doar pentru a face experimente".
Gabi Matei are toate şansele să intre din nou în gura patronului chiar dacă nu joacă, fiind accidentat. Matei a fost surprins făcând "fizioterapie" cu o bere blondă şi cu o amică brunetă pe marginea unei piscine.
CITIŢI ŞI:

  • Gigi Becali l-a desfiinţat pe Florin Costea: "Tot ce venea pe la el pierdea!"
  • Gigi Becali tună şi fulgeră: "Dacă nici anul ăsta nu iau titlul, mă retrag! Mă duc după finul Borcea"