Ionuț Negoiță nu reușește deloc să scape de Dinamo, iar în momentul de față clubul ar putea fi salvat din mâinile lui doar prin Programul DDB. În acest demers s-au alăturat și foste glorii ale echipei dinamoviste, printre care și Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor român.


Negoiță umilește foștii mari jucători ai lui Dinamo. Cine a tunat la adresa patronului


Cu toatea acestea, „Il Luce” e de părere că entuziasmul suporterilor nu este suficient pentru a salvarea clubului Dinamo.

„Mă doare foarte tare (n.r. – sufletul). Dar (n.r. – clubul) a intrat pe mâna unor oameni care şi-au bătut joc pur şi simplu de această echipă, de istoria ei, de tradiţia ei, de tot şi era normal să ajungă într-o astfel de situaţie. E foarte greu pentru oricine ar încerca să preia această echipă, pentru că, până la urmă, finalul va fi cel care va decide dacă cel care a preluat echipa a făcut bine sau nu. Nu se ştie în situaţia asta, este o situaţie grea.

Pe această echipă o ţine speranţa suporterilor, dar la un moment dat şi asta se va duce. În situaţia aceasta rămâne pasiunea, ori pasiunea acestor suporteri este extraordinară. Sunt convins că chiar dacă vor trece printr-un moment mai greu decât acesta, ei vor fi alături de această echipă. Echipa Dinamo trebuie să renască, este important pentru fotbalul românesc. Ar trebui să apeleze mai mult la oameni legaţi de acest club, şi ca suporteri şi ca foşti angajaţi, pentru a susţine dacă nimeni nu se face prezent.


S-au stabilit datele semifinalelor din Cupa României. Când se dispută Dinamo – FCSB


Părerea mea, (n.r. – Negoiţă a fost) inconştient, atunci când s-a gândit că poate să preia o astfel de echipă. Nu şi-a făcut calculele aşa cum trebuie. S-a gândit probabil la imagine, a văzut că cei dinaintea lui au câştigat foarte mulţi bani, s-o fi gândit că este mai uşor să câştige în felul acesta şi s-a trezit în situaţia asta foarte grea, pentru că în orice domeniu de activitate ai nevoie de profesionişti, oameni care să ştie exact ceea ce trebuie să facă”, a declarat Mircea Lucescu, la Pro X.