Trăind în anturajul fotbalului, Luana s-a apropiat sentimental de un cunoscut jucător. Ea a avut o relație cu internaționalul Gicu Grozav, în perioada în care atacantul activa în Belgia, pentru formația Standard Liege. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun și Mircea Rednic a vorbit în urmă cu câțiva ani despre povestea de dragoste dintre cei doi tineri.

„Gicu a fost prieten cu Luana, s-au întâlnit prin intermediul unui fizioterapeut din Liege, amic cu fiica mea”, afirma „Puriul”. Între timp, relația s-a rupt și fiecare și-a văzut de carieră. Fotbalistul a părăsit Belgia în 2012 și a trecut prin Rusia Turcia și România.

„Nu-i plac jucătorii cu personalitate”

Interesant este că, ajuns la Dinamo, în această toamnă, Gicu a fost dat afară chiar de tatăl fostei iubite. Echipa din Ștefan cel Mare a suferit o mare umilință în Cupa României și a fost eliminată la loviturile de departajare, de Csikzereda (liga a 3-a). Pentru că a ratat o lovitură de la 11 metri, Grozav a fost nevoit să-și facă bagajele.

„L-a dat afară pentru că lui Mircea Rednic nu-i plac jucătorii cu personalitate. Penalty-ul ratat a fost doar un pretext”, a reclamat Dănuț Lupu, fost fotbalist.

Are o relație cu partenerul de tenis al lui Iohannis

Luana are o relație cu un tânăr care se învârte în sferele înalte ale puterii și cochetează cu sportul. Victor Cornea (24 de ani) practică tenisul și a fost surprins pe un teren alături de președintele Klaus Iohannis. În această perioadă, Luana este foarte ocupată și caută, alături de tatăl ei, jucători stărini pe care să-i aducă, în iarnă, în Ștefan cel Mare. Dinamo trece printr-o perioadă execrabilă, iar antrenorul va face o mică revoluție în „Groapă”. Iar transferurile vor fi profitabile și pentru tânăra agentă de jucători.

 

 

 

 

Te-ar putea interesa și: