„Primarul orașului Roşiorii de Vede, Valerică Cîrciumaru, știe că fiului său are alte convingeri politice și nu a încercat să-l oprească. Totuși, despre tensiunile politice dintre tată și fiu se discută de mulți ani în județul Teleorman.  

"Nu am împăcat convingerile mele politice cu cele ale tatălui meu. Convingerile politice sunt aproape imposibil de împăcat. Propaganda de partid funcționează nu doar pentru electorat, dar şi pentru baza piramidei partidului, acolo e tragedia. Dar convingerile familiei mele nu sunt doar de ordin politic, astfel că încercăm să nu amestecăm familia cu politica. Petrecem weekenduri şi concedii împreună, facem sport împreună, de curând părinţii mei sunt şi bunici, ne uităm la meciuri, discutăm despre carierele şi planurile mele şi ale surorii mele. Înainte de orice altceva, tata îmi este părinte, nu om politic", a spus Iulian Cîrciumaru, conform Mediafax. 

La întrebarea de ce a ales partidul lui Dacian Cioloş, Iulian Cîrciumaru a spus că se regăsește în valorile oamenilor din partid și că a observat aici o deschidere asumată în ce privește  antreprenoriatul şi mediul de afaceri românesc.

Te-ar putea interesa și: