Evenimentul Zilei > Actualitate > LOVITURĂ pentru UBER în România. A fost INTERZIS
LOVITURĂ pentru UBER în România. A fost INTERZIS

LOVITURĂ pentru UBER în România. A fost INTERZIS

Uber a fost interzis la Cluj. Curtea de Apel Cluj a decis miercuri, 27 iunie, că serviciul Uber este nelegal pe raza județului Cluj pe motiv că acestea ar reprezenta un act de concurența neloială în raport cu activitatea prestată de către taximetriști.

Uber a fost interzis la Cluj. Curtea de Apel Cluj a decis miercuri, 27 iunie, că serviciul Uber este nelegal pe raza județului Cluj pe motiv că acestea ar reprezenta un act de concurența neloială în raport cu activitatea prestată de către taximetriști. De altfel, asociațiile taximetriștilor clujeni au fost cele care au intentat proces celor de la Uber. Decizia nu este definitivă, notează Realitateadecluj.net.

„Dispune încetarea şi interzicerea practicilor de concurenţă neloială desfăşurate de pârâtele SC U. S. R. SRL şi R. O. B.V, constând în furnizarea de servicii în domeniul transportului, implicând transportul de persoane fără deţinerea autorizaţiilor legale, pe raza Municipiului Cluj-Napoca”, se arată în minuta publicată de către Curtea de Apel Cluj.

Reprezentanții Uber spun că vor face apel la această decizie și că își doresc în continuare ca activitatea lor să fie reglementată în legislația românească.