Evenimentul Zilei > Monden > Lovitură de grație la Antena 1. Și-a dat demisia din cea mai urmărită emisiune!
Lovitură de grație la Antena 1. Și-a dat demisia din cea mai urmărită emisiune!

Lovitură de grație la Antena 1. Și-a dat demisia din cea mai urmărită emisiune!

Decizia a fost luată și anunțată oficial în timpul ultimei emisiuni „Neața cu Răzvan și Dani”. Asistenta lor, frumoasa brunetă Amalia, nu va mai face parte din echipă.

Amalia Țîrcă și-a dat demisia de la „Neata cu Răzvan și Dani”. Bruneta și-a luat astăzi ”La revedere” de la telespectatori, iar cel care a făcut anunțul a fost Răzvan Simion, scrie Cancan.

„Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!”, a spus acesta.

Amalia și-a dat demisia deoarece începe o nouă etapă în viața ei. Ea va deveni stewardesă.

„Vă reamintesc, pe Amalia am găsit-o cântăreață fiind. A venit absolute în joacă să dea o probă de muncă aici. Dar chiar a fost în joacă. Bine, avea și un aspect corespunzător fizic.

Acum, de când e mămică,arată mult mai bine, că de aia am păstrat-o. Noi o știm de la 15-16 ani, de când venea cu chitara aia mare în platou și de atunci lucrurile s-au dezvoltat. Uite că am făcut copii, botezuri, am trecut prin bune, prin rele”, a mai completat Răzvan Simion.

„Și eu vă mulțumesc frumos că ați fost lângă mine atâta timp și m-ați văzut în toate momentele mele. Plus că și pe Luca l-ați văzut crescând. Astăzi face cinci ani. L-ai ținut în brațe la botez. Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!”, a spus Amalia Ștefania Țîrcă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.