Lovitura anului în televiziune. Un prezentator celebru revine pe micile ecrane

Lovitura anului în televiziune. Un prezentator celebru revine pe micile ecrane Sursa foto: Arhiva EVZ

După ce își anunțase retragerea din showbiz, un prezentator celebru revine în televiziune. Fanii au fost extrem de supărați de anunțul retragerii și au postat mii de mesaje.

Unul dintre cei mai carismatici prezentatori de televiziune revine pe micile ecrane. La finele anului trecut anunța că se va retrage o perioadă din viața publică pentru a petrece mai mult timp alături de familia sa, dar fanii l-au făcut să se răzgândească.

Revenire de senzație

Cabral revine la Pro TV din luna martie și va prezenta din nou emisiunea „Ce spun românii“. Aceasta revine în grila postului de televiziune și, se pare, că și fanii au avut un cuvânt de spus cu privire la acest format.

După ce Cabral a anunțat că se retrage o perioadă din showbiz fanii au scris foarte multe mesaje și chiar au solicitat ca emisiunea să revină pe micile ecrane.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai.

Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii“, a spus Cabral.

Audiențe bune

Din 2015 și până acum, peste 1900 de echipe au participat la emisiune. 102 familii au ajuns în finală, iar 58 dintre ele au câștigat marele premiu în valoare de 20.000 de lei.

La nivel de audiență, emisiunea Ce spun românii a atins în medie peste un milion de telespectatori, la nivel național, în fiecare ediție. Filmările au început deja, iar emisiunea va fi difuzată începând cu 6 martie, de luni până vineri, de la ora 18.00, potrivit protv.ro.