Lorena a fost căsătorită lui Eugen Trică, fost fotbalist important la Universitatea Craiova, Steaua și CFR Cluj. Relația dintre cei doi a ținut 17 ani, apoi s-au despărțit. Inițiativa i-a aparținut Lorenei, care a negat zvonurile legate de infidălitățile celui poreclit „Jose”. Fiica cea mare

 

Fiica cea mare lucrează în fotbal

Cei doi au doi băieți: Hristu (19 ani), care studiază la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, și Atanas, fostbalist la Daco-Getica București.

Este vorba despre fosta echipă Juventus București, acolo unde lucrează și Lorena, ea ocupându-se de Centrul de Copii și Juniori. La un moment dat, fata cea mare a lui Ilie Balaci a cochetat și cu moda, pentru că a fost creatoarea mai multor colecții vestimentare. Eugent Trică i-a fost alături Lorenei, la înmormântarea lui Ilie Balaci, și a susținut-o pe fosta soție în momentul în care acesteia i s-a făcut rău.

Fiica cea mică a regretatului fotbalist al Universtității Craiova, Liana, a fost jucătoare de tenis.

 

Ilie Balaci nu se uita la meciurile ginereului

A participat mai mult în competițiile ITF, a câștigat 161.627 de dolari din premii, a ajuns cel mai sus pe locul 161, apoi a devenit antrenoare. Este căsătorită cu Adrian Ungur, cunoscut tenismen, fost component al naționalei României de Cupa Davis. Cei doi au oficializat relația în 2012 și au fost cununați de Nicu Gheară și au o fetiță, Eveline, în vârstă de 3 ani. Ilie Balaci declara, pentru EVZ, că nu se poate uita la meciurile ginerelui său. „Este un sport foarte frumos tenisul, dar este prea multă tenisune la fiecare schimb de mingi. Nu rezist.”

În această toamnă, Ungur a decis să pună capăt activității de jucător de tenis, din cauza numeroaselor accidentări cu care s-a confruntat în ultimii ani. Cea mai bună poziție atinsă de Adrian în ATP a fost locul 79.

Te-ar putea interesa și: