Loredana Chivu și-a înfierbântat din nou toți fanii, după ce a pozat goală. chiar în Sâmbăta Mare. Blonda se afla la un salon de înfrumusețare la acel moment.

„Dar Loredana Chivu nu disperă. Arată senzațional, iar masculii roiesc în jurul ei. În pragul sărbătorilor, s-a fotografiat goală pușcă. Cuvintele sunt de prisos. Blondina arată de nota 10”, scrie Cancan.

Poza i-a înnebunit pe prietenii virtuali ai Loredanei Chivu. Imaginea a „încins” internetul și a primit numeroase aprecieri.

Loredana Chivu (28 de ani) se ocupă cu modellingul, iar, în urmă cu câțiva ani, făcea echipă cu Ana Maria Mocanu, la emisiunea moderată de Dan Capatos.

Partenerul de viață al Loredanei Chivu a avut doar cuvinte de laudă la adresa vedetei și atât el, cât și ea simt că au o legătură foarte specială. Mădălin None a caracterizat-o pe focoasa blondă ca fiind “o femeie care știe ce vrea”.

„Este o femeie puternică, o femeie care știe ce vrea, sexy și cu multe calități. Dacă voi reintra în show, ea și-a exprimat dorința și, spun în premieră acest lucru, că va veni după mine. Atât de puternică este legătura noastră”, a mărturisit Mădălin None, fost concurent al emisiunii „Puterea Dragostei”.

Te-ar putea interesa și: