Evenimentul Zilei > Actualitate > Loialitatea incredibilă a unei pisicuţe: şi-a căutat săptămâni întregi stăpâna trimisă la azil şi a găsit-o
Loialitatea incredibilă a unei pisicuţe: şi-a căutat săptămâni întregi stăpâna trimisă la azil şi a găsit-o

Loialitatea incredibilă a unei pisicuţe: şi-a căutat săptămâni întregi stăpâna trimisă la azil şi a găsit-o

Legătura dintre animalele de companie şi stăpânii lor este adesea extrem de puternică. Povestea pisicii Cleo şi a stăpânei sale trimise la azil este însă una special. Lasată în grija unei vecine, Cleo nu s-a împăcat cu ideea despărţirii definitive de stăpâna sa şi a pornit în căutarea acesteia.

Cu câteva luni în urmă, Nancy Cowen a fost trimisă la un azil din Westcott, Anglia, şi a fost obligată să îşi ia la revedere de la pisica ei Cleo, pe care o adoptase cu opt ani în urmă, scrie descopera.ro. Familia bătrânei a decis să o lase pe Cleo în grija unei vecine, dar pisica nu s-a împăcat cu ideea.

La două săptămâni după ce femeia a ajuns la azil, personalul instituţiei a descoperit o pisică care tot venea prin faţa acesteia, îşi petrecea zilele plimbându-se prin grădină şi uitându-se pe geam. Toţi au bănuit că este vorba doar despre o pisică vagaboandă.

Câteva săptămâni mai târziu, Nancy a văzut pisica şi a remarcat că seamănă foarte mult cu Cleo. Bătrâna nu a crezut însă că ar putea fi vorba despre animalul ei, dar le-a menţionat în treacăt celor de la azil că felina sa îşi pierduse o mare parte din coadă.

Cineva s-a dus să o privească mai de aproape şi a observat că, într-adevăr, pisica avea coada scurtă. Toţi au rămas muţi de uimire că Cleo îşi găsise stăpâna. De atunci, Cleo s-a mutat şi ea la azil şi este nedespărţită de stăpâna ei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News