Evenimentul Zilei > Actualitate > Logan 2 aşa cum nu l-ai văzut niciodată până acum. FOTO HD şi detalii incredibile
Logan 2 aşa cum nu l-ai văzut niciodată până acum. FOTO HD şi detalii incredibile

Logan 2 aşa cum nu l-ai văzut niciodată până acum. FOTO HD şi detalii incredibile

Prezentate ieri la Salonul Auto de la Paris, noile modele Dacia Sandero şi Dacia Logan, au un design proaspăt şi se anunţă a fi concurente serioase pentru supremaţie în segmentele lor de piaţă.

Dacia Logan 2 şi noua gamă Sandero se numără printre vedetele actualei ediţii a Salonului auto de la Paris, alături de VW Golf VII, Renault Clio IV, Skoda Rapid sau Ford Mondeo.
În România, noul Sandero va costa 6.990 de euro, plus TVA, în loc de 7.300 de euro cât era până acum. Primele comenzi vor putea fi primite începând cu 1 octombriePreţurile noului Logan nu au fost încă anunţate.
El va fi disponibil de la sfârşitul anului. Gama Sandero va putea fi comandata în România de la 1 octombrie.Designul exterior, deşi, practic, doar o restilizare a celui anterior (profilul şi proporţiile maşinilor au rămas cele cunoscute) pare mai proaspăt ca niciodată (pentru un model Dacia).
La interior, am remarcat noile scaune (configurate astfel încăt să pară mai încăpătoare), dar şi bordul „împrumutat” de la monovolumul Lodgy.
Noul Logan le oferă şoferilor un sistem multimedia cu touchscreen de 7 inci pentru controlul funcţiilor de navigare, radio, muzica şi apeluri telefonice.
VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII AICI

  • Salonul de la Paris: Ziua Dacia. Ieri au fost prezentate noile modele Logan şi Sandero. Dacia ieftineşte noile modele. VEZI CU CÂT! | GALERIE FOTO
  • Salonul Auto de la Paris în umbra închiderii de uzine în Europa | GALERIE FOTO
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: