Evenimentul Zilei > Economie > Locuințe la prețuri de 20.000 de euro, în București
Locuințe la prețuri de 20.000 de euro, în București

Locuințe la prețuri de 20.000 de euro, în București

Mâine demarează, în Piața Constituției, târgul imobiliar TIMOn, cu oferte pentru toate buzunarele. Ultima zi de târg e duminică

Reducerile pentru clienți sunt cuprinse între 1.000 și câteva zeci de mii de euro, au anunțat organizatorii.

Case ieftine în vestul și sudul Capitalei

„Prețul garsonierelor pornește de la 18.900€, în proiectul Residence Fundeni, vândut de compania New City Residence. În Prelungirea Ghencea, în proiectul Cosmina Residence, vândut de Imozone, prețul unei garsoniere este de 21.000 de euro, iar în zona Theodor Pallady, în ansamblul Palladium Residence, găsim garsoniere de la 22.700 de euro”, au comunicat organizatorii târgului pentru EVZ. Ofertele de apartamente sunt, de asemenea, pentru toate buzunarele. „Pentru 2 camere, tot în proiectul vândut de New City Residence – Residence Fundeni, cel mai ieftin apartament costă 22.500 de euro. În zona Popești, Trend Residence are apartamente cu 2 camere de la prețul de 29.900 de euro, iar compania Berceni Rezidențial oferă, în proiectul Studio Plus Metalurgiei, apartamente de la 30.000 de euro”, ne-au mai comunicat aceștia.

Alte trenduri

Noul trend îl reprezintă clădirile verzi, realizate din materiale termoizolante (Vitan Residence și Tineretului Park Residence), în ansambluri unde există stații de încărcare a autovehiculelor electrice (Laguna Residence). Un alt trend îl reprezintă ansamblurile boutique, blocuri cu doar câteva apartamente, realizate cu grijă pentru detalii, cum ar fi Vernescu Residence, Parisian Views Residences, PV Heritage și Docenților 2-4, din centrul și nordul Bucureștiului. Prețurile pornesc de la circa 90.000 de euro.