Liviu Dragnea, peripeții în Capitală. S-a întâmplat în văzul tuturor

Liviu Dragnea, peripeții în Capitală. S-a întâmplat în văzul tuturor Liviu Dragnea. Sursa: arhivă EVZ

Fostul șef PSD, Liviu Dragnea, s-a confruntat cu o situație demnă de un film de acțiune în Capitală. Cu toate astea, el a reușit să rezolve problema cât mai repede și să nu fie văzut de aproape nimeni.

Fostul șef PSD, Liviu Dragnea, s-a confruntat cu o situație demnă de un film de acțiune în Capitală.

Rămas pieton în centrul Capitalei

El se afla la volanul unui BMW cam vechi, a cărui motor s-a oprit pe strada Barbu Văcărescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acesta a rămas pieton și a pus mâna pe telefon pentru a cere ajutorul.

La scurt timp, un șofer a venit cu un Bentley Flying Spur, de 250.000 de euro.

Politicianul și fiica lui s-au urcat în bolidul de lux și au plecat rapid de la locul faptei. Soferul s-a asigurat că vechiul BMW X5 ajunge la service și că Dragnea nu va rămâne fără mașinuța de suflet, potrivit Cancan.

Liviu Dragnea, peripeții în Capitală. S-a întâmplat în văzul tuturor

Dragnea. Sursa foto CANCAN

Liviu Dragnea s-a reprofilat

După ce a ieșit din închisoare și după ce a fost părăsit de Irina Tănase, Dragnea s-a apucat de gătit. În urmă cu ceva timp, el și-a anunțat lansarea unei emisiuni de gătit, numită „Bucătăria de acasă”.

„A venit vremea să începem să mâncăm sănătos”. „La ora 21.00 ne vedem pe noul meu canal de Youtube! Începe Bucătăria de acasă”, a anunțat Dragnea.

Fostul șef PSD se lăuda și în fața fostei iubite, Irina, cu talentul său la gătit. Tânăra le arăta fanilor cu fiecare ocazie rețetele făcute de Dragnea.

„Astă seară gătim în familie”, a scris Irina Tănase mai demult, alături de o postare cu Dragnea în timp ce amesteca într-o oală.

După ce a văzut că are succes, Dragnea a început să le dea sfaturi internauților. El le-a explicat și cum se face o varză călită cu carne de porc ca în restaurantele de lux.

„Ca să toci ceapa fără să lăcrimezi trebuie să iei niște apă în gură și să o ții așa cât îți faci treaba. Mulți nu m-au crezut dar chiar funcționează și o să vă arăt acum”, a spus controversatul politician.

Liviu Dragnea a învățat să facă cafea în închisoare

Mai mult, Dragnea a povestit că a învățat să facă o cafea foarte bună în închisoare. El a mai spus că această băutură este mult mai bună dacă o râșnești și o prepari imediat. Acesta nu băuse niciodată cafea până să ajungă la Rahova.

„Acum se scoate caimacul. Deci nu se lasă niciodată cafeaua să dea în foc. Dacă fierbe, s-a stricat. Se pierd toate aromele și gustul.”, a punctat fostul președinte PSD.

Cine este Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, născut pe 28 octombrie 1962 în Gratia, Teleorman, este un cunoscut politician român. A fost liderul Partidului Social Democrat și președinte al Camerei Deputaților, fiind văzut ca unul dintre cei mai influenți politicieni din țară până la încarcerarea sa.

De formație inginer, Dragnea a debutat în politică post-revoluționară, fiind parte din Partidul Democrat și mai târziu al Partidului Social Democrat. A ocupat diverse funcții publice importante, inclusiv președinte al Consiliului Județean Teleorman și ministru în mai multe guverne.

Controversat, a fost condamnat în 2016 pentru fraude legate de un referendum, blocându-i astfel calea spre postul de prim-ministru. Deși PSD, sub Dragnea, a câștigat alegerile din 2016, el personal a fost condamnat în mai 2019 la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru angajări fictive. A fost eliberat condiționat în iulie 2021.