Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea: „Îmi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă cu Mircea Govor”
Liviu Dragnea: „Îmi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă cu Mircea Govor”

Liviu Dragnea: „Îmi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă cu Mircea Govor”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a dorit să comenteze situaţia în care se află colegul său de partid Mircea Govor, vicepreşedinte la CJ Satu Mare, precizând că îi pare foarte rău de acesta, dar că la nivelul organizaţiei se vor aplica procedurile stipulate în Codul de etică şi conduită al formaţiunii.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Mircea Vasile Govor este prezentat, astăzi, Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

El a fost reţinut miercuri seară de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru mai multe fapte de şantaj şi folosirea influenţei de către o persoană care deţine o funcţie de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite. 

"Nu vreau să comentez. Vreau să spun că îmi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă cu Mircea Govor, foarte rău", a afirmat Dragnea, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD

Întrebat dacă acestuia i se va aplica vreo sancţiune din Codul de etică şi conduită al PSD, Dragnea a spus: "Da. Procedurile de acolo vor fi urmate". 

"Deocamdată, să vedem ce se întâmplă în zilele următoare", a completat liderul social-democraţilor.