”Cred că PRU era format pentru a rupe PSD. Din moment ce eu îmi fac un partid și încep o agresiune serioasă către PSD. A fost cineva acolo care a luat baza de date a partidului și suna membri PSD, cărora le spuneau să vină la ei (…) Acest partid era format pentru a vătăma PSD, nu poți să spui că avea cumva menirea să ajute PSD. Cred că s-a dorit lucrul ăsta, dar nu și-a atins obiectivul. Nu, nu vom face alianță cu PRU”, a declarat, la DC News Live, Liviu Dragnea.

Întrebat despre relația cu foștii președinte ai formațiunii politice, Dragnea a spus că Adrian Năstase și Ion Iliescu pot spune orice despre PSD. Referitor la Victor Ponta, acesta nu putea face acest lucru, până ce nu s-au împăcat.

”Adrian Năstase poate să spună orice despre PSD, pentru că își permite, dar eu am o altă viziune. Adrian Năstase, la fel ca și Ion Iliescu. Acum, da. Înainte, nu! (despre Victor Ponta – n.r.) A trecut printr-o perioadă în care a fost foarte agitat și eu am fost puțin agitat. Acum și-a revenit, totul este în regulă. Mă refer la faptul că Năstase și Iliescu s-au retras, în timp ce Victor Ponta este activ”, a spus Dragnea.