Evenimentul Zilei > Sport > Lionel Messi a răbufnit fără menajamente. Ce l-a enervat pe superstarul argentinian
Lionel Messi a răbufnit fără menajamente. Ce l-a enervat pe superstarul argentinian

Lionel Messi a răbufnit fără menajamente. Ce l-a enervat pe superstarul argentinian

Un transfer cu cântec lasă un gol imens la gruparea blaugrana.

Despărțirea de Luis Suarez a a lăsat un gust amar nu numai suporterilor echipei FC Barcelona, ci și jucătorilor. Atacantul uruguayan, care a ajuns pe „Camp Nou” în anul 2014 a marcat 142 de goluri în 180 de meciuri jucate pentru catalani în Primera Division și-și va continua cariera la Atletico Madrid.

Superstarul Lionel Messi, omul care face legea în vestiarul Barcelonei, nu a ezitat să transmită un mesaj critic îndreptat clar spre președintele Josep Maria Bartolomeu. Argentinianul a transmis că Suarez ar fi meritat o altă despărțire de Barcelona.

„Deja îmi făceam o idee, dar azi, când am intrat în vestiar, mi-am dat seama! Ce greu va fi să nu împart în continuare fiecare zi cu tine, atât pe teren, cât și în afara lui. Ne va fi foarte dor de voi. Au fost mulți ani, am băut mate (n.r- băutură specifică în America de Sud) de multe ori, au fost multe mese și cine împreună… Sunt multe lucruri care nu se vor uita”, a afirmat Lionel Messi.

„Va fi ciudat să te văd în alt tricou”

Atacantul a mai spus că nu se va simți foarte confortabil atunci când își va vedea fostul coechipier în tricoul unei alte echipe din Primera Division. Mai ales că cei de la Atletico Madrid sunt mari rivali ai catalanilor. „Va fi ciudat să te văd în alt tricou și mai ales să fim adversari. Meritai o despărțire demnă de ceea ce ești, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria acestui club, care a reușit lucruri importante, atât cu echipa, cât și individual, nu să dea afară așa cum au făcut-o! Adevărul e că în acest moment nu mă mai surprinde nimic!

Îți doresc tot binele în această nouă aventură. Te iubesc mult! Vă iubesc mult! Pe curând, prietene!”, a mai precizat Lionel Messi.

Luis Suarez a mai trecut în carieră pe la Nacional Montevideo, Groningen, Ajax Amsterdam și FC Liverpool.