ALEGERI 2012. Fostul director al Loteriei, Liliana Mincă, recuperată de Dan Diaconescu

ALEGERI 2012. Fostul director al Loteriei, Liliana Mincă, recuperată de Dan Diaconescu

Fostul director al Loteriei Române Liliana Mincă va candida din partea PP-DD pentru funcţia de deputat în Colegiul 3 din Botoşani, a declarat, pentru Agerpres, preşedintele interimar al filialei judeţene a PP-DD, Marius Cristescu.

Printre candidaţii PP-DD se află şi fostul preşedinte al Companiei Naţionale de Administrare a Fondului Piscicol Cornel Popescu, dar şi fostul vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor Gheorghe Ciubotaru. Liderul local al PP-DD susţine că toate candidaturile au fost validate în structurile de conducere ale organizaţiei judeţene şi au fost înaintate spre aprobare la Bucureşti. Liliana Mincă a fost membru PC, apoi a trecut la UNPR. PP-DD este al treilea partid în care ajunge.

PP-DD a făcut, în ultimul timp, o serie de achiziţii dintre parlamentarii sau foştii demnitari ai altor partide, rămaşi pe dinafară după împărţirea colegiilor pentru alegerile din 9 decembrie. Printre aceştia, fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon sau fostul ministru democrat-liberal Monica Iacob-Ridzi CITIŢI ŞI:

  • Tudor Ciuhodaru, posibil transfer la PP-DD
  • Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon va candida la alegerile parlamentare
  • Monica Iacob Ridzi s-a înscris în PP-DD

Ne puteți urmări și pe Google News