Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. Dinamo – CFR Cluj, 1-1. Vestiarul „câinilor” stă pe un butoi cu pulbere
LIGA I. Dinamo – CFR Cluj, 1-1. Vestiarul „câinilor” stă pe un butoi cu pulbere

LIGA I. Dinamo – CFR Cluj, 1-1. Vestiarul „câinilor” stă pe un butoi cu pulbere

Dinamo a remizat pe teren propriu, cu CFR Cluj, scor 1-1, într-un meci disputat, vineri, în cadrul etapei a 28-a a Ligii I. În vestiarul echipei din Ștefan cel Mare situația este foarte încordată după ce cancan.ro a publicat o discuție avută de Ștefan Bărboianu și Valentin Lazăr cu un suporter.

Dinamo a obținut doar o remiză (scor 1-1), în meciul cu CFR Cluj, jucat, vineri, în „Groapă”, în etapa a 28-a a campionatului intern. Gazdele au deschis scorul prin Elhamed (50), iar ardelenii au egalat datorită autogolului înscris de Marc (53). În minutul 76, Deac, jucătorul CFR-ului, a fost eliminat, dar oaspeții au termiant meciul în atac și au ratat șansa de a învinge, după ce Tade n-a reușit să-l învingă pe Marc.

Vestiarul dinamoviștilor a explodat după ce, cancan,ro a publicat o discuție avută de Ștefan Bărboianu și Valentin Lazăr cu un fan al echipei, după meciul pierdut de „roș-albi”, în deplasare, cu Astra Giurgiu, scor 1-6, în luna decembrie a anului trecut.

„Eu, cel puţin am avut o ieşire şi am vrut să-i bat pe toţi străinii! Bă, nu se poate! I-am auzit la pauza meciului cu Astra pe "X" şi pe "Y" că-i doare spatele, că-i doare aia, se trăgeau de c.r să mai joace. Unii nu îşi dădeau seama ce înseamnă să îmbraci tricoul lui Dinamo. Nu am mai spus la nimeni asta, ştiu doar eu cu Vali Lazăr. Sunt jucători care nu joacă pentru echipă şi care se bucură când luăm bătaie. Bă, nu e posibil aşa ceva!", a afirmat Bărboianu, vorbind despre stranierii din lotul dinamovist.

„Vine unu de pe la birouri şi îţi vorbeşte cum îţi vorbeşte, că el îşi face treaba cum trebuie, iar noi nu facem nici 10% din câte face el. Sunt aici de un an jumătate şi stau şi mă gândesc că eu măcar alerg, mă zbat, câteodată îmi iese, câteodată nu. Şi vine unu care stă în birou, fumează şi miroase a ţigări şi îmi vorbeşte cum îmi vorbeşte", a spus Vali Lazăr, vorbind despre Constantin Anghelache „eminența cenușie” a clubului.