„Am văzut astăzi cu surprindere, trebuie să recunosc, că fostul avocat al lui Radu Mazăre emite judecăţi de valoare la adresa preşedintelui României vizavi de atribuţiile constituţionale pe care domnia sa le are. Se pare că nu mai există limite ale bunului simţ atunci când devii persoană publică, dar mai bine domnul Stelian Ion ar monitoriza contractele cu statul ale colegilor domniei sale, care se pare că sunt destul de consistente din punct de vedere valoric! Zic şi eu!”, afirmă Gigel Ştirbu.

Deputatul USR Stelian Ion a calificat drept „dezonorantă” pentru preşedintele Klaus Iohannis numirea miniştilor de Interne şi Externe, Nicolae Moga şi Ramona Mănescu.

„Numirea lui Nicolae Moga la Interne şi a Ramonei Mănescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis şi nu poţi să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul preşedinte. O spun cu toată responsabilitatea: senatorul PSD Moga a fost permanent alături de Mazăre şi Nicuşor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanţei timp de aproape două decenii şi este, fără îndoială, unul dintre vinovaţii pentru decăderea acestui important oraş al României,” a scris Stelian Ion, pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, numirea lui Nicolae Moga în funcţia de ministru al Afacerilor Interne şi a Ramonei Mănescu – ministru al Afacerilor Externe, precum şi a lui Mihai Fifor – vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. Aceştia au depus, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis, jurământul de învestitură.