Evenimentul Zilei > Politica > Liberalii au făcut bilanțul reușitelor din programul de guvernare
Liberalii au făcut bilanțul reușitelor din programul de guvernare

Liberalii au făcut bilanțul reușitelor din programul de guvernare

La trei luni de la preluarea puterii, un lider liberal, de prim rang se laudă cu îndeplinirea a 15 măsuri din programul de guvernare, dar nici un cuvânt despre neîndeplinirea marilor teme, precum tăierea pensiile speciale sau reducerea numărului de bugetari.

Raluca Turcan a scris pe pagina sa de fecebook, că la trei luni de la preluarea puterii de către liberali, PNL este tot mai puternic, președintele Klaus Iohannis este tot mai apropiat de liberali iar PSD este în derivă totală.

”Un asemenea context politic nu vom mai avea cu una cu două și ar fi păcat ca PNL să nu dea conducerea Bucureștiului și cât mai multe primării de sectoare. Avem nevoie de implicare maximă, responsabilitate și răspunsuri prompte la uriașa campanie de dezinformare pornită împotriva noastră. Să o luăm pe rând: PNL este la guvernare și guvernează bine: Am închis bine anul trecut deși: – aveam neacoperite cheltuieli de 10 mld. de lei, – întreprinzători blocați cu facturi neonorate din partea statului sau întârzieri la plata TVA de luni de zile”, scris Turcan.

Ce și-a propus Guvernul

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE