Legea Anastasia. Alina Gorghiu, acuzată că vrea capital politic: Ai vorbit când trebuia să taci

Legea Anastasia. Alina Gorghiu, acuzată că vrea capital politic: Ai vorbit când trebuia să taci Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Legea Anastasia încaieră politicienii. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a fost luată în colimator pentru poziția sa pe tema tragediei de la 2 Mai, unde doi tineri au fost accidentați mortal de un șofer drogat.

Legea Anastasia încaieră politicienii. Radu Cristescu, atac dur la ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, care a lăudat Legea Anastasia: „Ai vorbit când trebuia să taci. Legea Anastasia e integral creația PSD”, a replicat politicianul.

Deputatul PSD Radu Cristescu a avut o reacție virulentă pe Facebook la adresa ministrului Justiției. Liberala Alina Gorghiu ar fi încercat să tragă capital politic de pe urma tragediei de la 2 Mai, consideră social-democratul. Doi tineri au fost uciși de un tânăr șofer drogat.

Legea Anastasia încaieră politicienii. „Alinuțo, ai vorbit când trebuia să taci!"

Radu Cristescu îi aminteşte Alinei Gorghiu că Legea Anastasia există datorită PSD. Acesta menționează şi că liberalul Florin Cîţu a fost prins beat și drogat la volan în SUA. Incidentul nu a părut să-i deranjeze pe colegii săi de partid.

Florin Cîțu a fost prins beat și drogat în SUA, dar liberalii nu au părut deranjați. Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

„Alinuțo, ai vorbit cînd trebuia să taci! Alina Gorghiu, despre legea Anastasia: ”Această lege nu a fost dată întâmplător, ci pentru că România e pe primul loc în Europa la accidente în circulație. De astăzi suntem foarte serioși și nu mai glumim cu așa ceva. Cazul de la Constanța este absolut tragic”. M-am emoționat!

Ne puteți urmări și pe Google News

Alinuțo, e urît să încerci să tragi capital politic de pe urma unei tragedii. Și mai urît e să te lauzi cu meritele altora. Legea Anastasia e integral creația PSD, nu a PNL. Dar nu despre asta e vorba.

Voi liberalii, ați făcut pe dos: ați făcut scut în jurul bețivului de Orban cînd a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni, cu șprițul în nas, s-a vehiculat, și pînă la urmă l-ați scos basma curată, că doar erați la guvernare. Da, acel Orban pe care l-ați ales să vă conducă, autor de accident auto în anii 90, în 2000, în 2003, de două ori în 2007…

L-ați mai avut președinte/premier pe Cîțu, prins beat și drogat la volan în SUA, dar asta nu v-a deranjat. Știați toți, dar ați tăcut. Și acum vii tu, Alinuțo, și decretezi: ”Fără toleranță legat de accidente provocate de persoane care se urcă băute, drogate sau fără permis la volan”?

Dragi liberali, terminați cu ipocrizia și cu lacrimile de crocodil. Și rețineți: cînd vă alegeți bețivi și drogați să vă conducă – și să conducă și țara – să nu vă mai mirați că ați băgat România-n gard!…”, scrie deputatul PSD pe Facebook.

Ministrul Justiției a lăudat Legea Anastasia

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a lăudat Legea Anastasia, duminică la Câmpulung Muscel. Demnitarul consideră că legea trebuie promovată mai mult. Astfel tinerii vor şti că şoferii care conduc fără permis, băuţi sau drogaţi şi provoacă accidente cu morţi nu beneficiază de suspendarea executării pedepsei.

„Este o prioritate să gestionăm acest fenomen. Acestă lege trebuie promovată şi sper să daţi ca întotdeauna dumneavoastră cei din mass-media o mână de ajutor, pentru că cei care sunt tineri şi cei care au permis de conducere în România ar trebui să ştie care sunt consecinţele faptele lor prevăzute de această lege nouă. Este promulgată de vreo lună şi jumătate şi probabil că încă populaţia cu permis auto din România nu cunoaşte prevederile acestei legi.

Repet, dacă vă urcaţi fără permis, băuţi la volan, sub influenţa drogurilor nu veţi putea dispune de suspendarea executării pedepsei”, a subliniat liberala.