Lecții de fotbal pe Bernabeu. Spania și Brazilia au terminat la egalitate într-un meci cu șase goluri

Lecții de fotbal pe Bernabeu. Spania și Brazilia au terminat la egalitate într-un meci cu șase goluri

România evitat la limită o rușine. Tricolorii au fost învinși cu 3-2 de selecționata Columbiei, într-un meci amical disputat pe arena Wanda Metropolitano din Madrid. Sud americanii au fost peste tricolorii lui Iordănescu. În celălalt meci al serii, Spania și Brazilia au terminat la egalitate, 3-3.

România-Columbia: 2-3

Columbia a deschis repede scorul, în minutul 6, prin reușita lui Cordoba. Jhon Arias a dublat avanajul Columbiei pe tabela de marcaj, în minutul 36. A fost prima victorie pentru columbieni în fața României. Echipa trimisă de Edi Iordănescu a echilibrat partida în a doua parte a meciului. Însă tot columbienii au marcat prin Asprilla în minutul 80. Părea că România va pierde la scor de neprezentare.

Însă, tricolorii s-au trezit în ultimele 10 minute ale partidei. Ianis Hagi a repeta performanța tatălui său și a reusit să înscrie în poarta columbienilor în minutul 83. Introdus în a doua parte a meciului, Tănăase a mai redus din diferență cu golul marcat în minutul 90+3, stabilind astfel scorul final, România-Columbia 2-3.

Romania

România - Columbia Sursa foto: Facebook

Recital de fotbal în meciul Spania-Brazilia

Un alt meci așteptat al serii a fost Spania-Brazilia. O partidă în care s-a încsris de șase ori. Confruntarea dintre cele două reprezentative s-a disputat pe arena celor de la Real Madrid, Santiago Bernabeu.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Furia Roja” a deschis scorul prin golul înscris de Rodri în urma unei lovituri de pedeapsă obținute de Yamal. Dani Olmo a majorat diferenața pe tabela de marcaj, pentru ca mai apoi Brazilia să reducă din handicap prin golul înscris de Rodrygo. După primele 45 de minute Spania a intrat la cabine cu un avantaj de un gol.

După pauză, Brazilia a relansat jocul prin reușita lui Endrick, introdus în a doua parte a jocului. În minutul 50 tabela de pe Santiago Bernabeu indica egalitate. Ibericii au mai punctat încă odată prin Rodri, tot de la 11 metri. Dar, brazilienii au restabilit egalitatea în minutul 90+7. Lucas Paqueta a stabilit scorul final dintr-o lovitură de pedeapsă. Spania-Brazilia s-a încheiat 3-3, notează Digisport.

Spania, „Furia Roja„

© Oleksandr Prykhodko | Dreamstime.com

România, învinsă pentru prima dată de selecționata Columbiei

Rezultate înregistrate marţi, în meciuri amicale:

  • Anglia – Belgia 2-2 (Toney 17 penalti, Bellingham 90+5 / Tielemans 11, 36);
  • Scoţia – Irlanda de Nord 0-1 (Bradley 32);
  • Irlanda – Elveţia 0-1 (Shaqiri 23);
  • Slovenia – Portugalia 2-0 (Cerin 72, Elsnik 80);
  • Austria – Turcia 6-1 (Schlager 2, Gregoritsch 44, 48, 59 penalti, Baumgartner 78 penalti, Entrup 90+5 / Hakan Calhanoglu 25 penalti);
  • Franţa – Chile 3-2 (Fofana 19, Kolo Muani 25, Giroud 72 / Nunez 6, Osorio 82);
  • Germania - Ţările de Jos 2-1 (Mittelstadt 11, Fullkrug 85 / Veerman 4);
  • Spania – Brazilia 3-3 (Rodri 12 penalti, 87 penalti, Olmo 36 / Rodrygo 40, Endrick 50, Lucas Paqueta 90+7).