(…) Surprinzător România… se aseamănă identic cu # Rezist SUA.
Donald Trump este atacat cu toate armele de Soros și fosta administrație americană cu acuzația că vinde țara rușilor. Nimic nou nici la ei, nici la noi, doar că pentru ambasadorul Klemm, președinte al SUA este încă Hillary Clinton și George Soros. Susținător fervent al lui Soros, Hans Klemm este unul dintre cei care încurajează pe față protestele # Rezist, organizate inclusiv de # Rezist din SUA.
 
În 2017 la protestele din România s-a strigat și s-au afișat pancarte împotriva președintelui SUA, Donald Trump. Într-un cuvânt, Hans Klemm se înscrie în rândul funcționarilor care fac altă politică decât cea a lui Donald Trump.
Acesta este motivul pentru care nu este schimbat: În SUA, # Rezistenții sunt extrem de hotărâți să-l schimbe pe Trump anul acesta, inculpându-l, și să preia puterea din nou în SUA.
 
Din păcate, România a rămas în sfera de influență a # Rezistenților, iar cele două argumente pe care le folosesc # Rezistenții Klemm, Maior, Iohannis și ceilalți sunt: banii pentru armament și pericolul rusesc. În acest joc, Hans Klemm, de cele mai multe ori împreună cu CIA, nu au nevoie de o țară democratică, în care politicienii pot să aibă păreri proprii, ci de supuși loiali # Rezistenților din America. De aceea am refuzat să folosesc termenul de " Colonie Americană", termenul corect fiind:
România, Colonie # Rezist USA.
 
Mai mult, Gelu Vişan consideră că: "Unul dintre pilonii principali ai promovării ideilor " Societății Deschise" # Rezistente în România este SRI (fost și actual) și DNA".
 
Rolul DNA este dublu: pe de o parte de a promova și ține sub papuc politicieni șantajabili, slab pregătiți și "pușcăriabili" oricând, și de a promova politica # Rezist din SUA, pe de altă parte.
Pierderea controlului asupra DNA și SRI ar însemna o tragedie pentru Hans Klem, echivalentă cu pierderea influenței # Rezist și a lui Soros în România.
Turneul disperat pe care-l face Klemm în ultima vreme la politicienii români cu responsabilități în aprecierea activității Laurei Codruța Kovesi ,are scopul de a băga sperieții în ei, dar mai ales, acela de a se salva pe sine. Trebuie înțeles foarte clar:
 
Dacă Laura Codruța Kovesi va fi schimbată, mizeriile pe care le face Hans Klemm împreună cu # Rezist în România, vor fi devoalate, iar el va fi schimbat, așa cum au fost schimbați ambasadorii din Ungaria și Polonia.
 
Menținerea LCK a devenit principalul obiectiv al # Rezist USA, pentru care pierderea ambasadorului Klemm ar fi o grea lovitură, mai notează Gelu Vişan.

România a devenit una dintre țările mari susținătoare a # Rezist USA, o adversară implicită a administrației Trump.
Asta își doresc majoritatea românilor?
In nici un caz! Majoritatea Românilor apreciază politica Anti-Globalizare a lui Trump, dar nu este prima dată când politicienii acționează invers decât poporul român.

În foto, pancarte Anti-Trump la manifestațiile # Rezist din Piața Victoriei și o manifestație # Rezist USA împotriva lui Trump, în fața unei reședințe a acestuia", a scris Gelu Vişan pe Facebook.
Fotografia postată de Gelu Visan.
Fotografia postată de Gelu Visan.
Fotografia postată de Gelu Visan.