Evenimentul Zilei > Actualitate > Lăzăroiu: Antonescu a înţeles că are nevoie de DOUĂ capete de pod în PSD. Ponta nu-i mai garantează PREŞEDINŢIA ţării
Lăzăroiu: Antonescu a înţeles că are nevoie de DOUĂ capete de pod în PSD. Ponta nu-i mai garantează PREŞEDINŢIA ţării

Lăzăroiu: Antonescu a înţeles că are nevoie de DOUĂ capete de pod în PSD. Ponta nu-i mai garantează PREŞEDINŢIA ţării

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu spune că liderul PNL, Crin Antonescu a decis să candideze într-un colegiu din Teleorman pentru că a înţeles că are nevoie de "două capete de pod în PSD", pentru că "e clar" că Victor Ponta nu îi mai poate garanta lui Antonescu că va ajunge şef de stat.

"De fapt, Crin Antonescu a înţeles că are nevoie de două capete de pod în PSD. În caz că se năruie unul, să se sprijine pe celălalt. Cum Ponta s-a cam surpat, ar mai fi Dragnea. E clar că Ponta nu îi mai poate garanta lui Crin presedinţia ţării. Nu e suficient de determinat, e prea ezitant când vine vorba de partenerii internaţionali. Lui îi trebuie un om mai dintr-o bucată, care să nu cedeze pe parcurs, dispus să încalce regulile şi să îşi pună libertatea în pericol. Adică să rişte. Pare Dragnea un astfel de om? Şi-ar asuma Dragnea toate aceste riscuri dacă ar fi susţinut de PSD şi PNL pentru funcţia de premier?", a scris Sebastian Lăzăroiu pe pagina sa de Facebook.
Pentru a-şi asigura un nou mandat de senator, Crin Antonescu a renunţat să mai candidezeîn Bucureşti în favoarea unui colegiu din Teleormanul lui Liviu Dragnea. "Prea mulţi ani, liderii politici au stat în Bucureşti. E bine ca din patru în patru ani să vină să vadă România reală, să vorbească cu oamenii, să vadă problemele lor", a explicat Liviu Dragnea motivul deciziei lui Crin Antonescu de a-şi schimba colegiul. De altfel, colegiul de senator al lui Antonescu se suprapune peste cel al lui Dragnea, care aspiră la un fotoliu de deputat.
CITIŢI ŞI:

  • ALEGERI 2012. Crin Antonescu va candida în Teleorman. Dragnea a confirmat