Laura Giurcanu și Aris Eram au dormit împreună la „America Express”

Laura Giurcanu și Aris Eram au dormit împreună la „America Express” Sursa foto: America Express Romania / Facebook

Laura Giurcanu și Aris Eram au apărut împreună la un podcast și au vorbit despre parcursul lor în emisiunea „America Express”, difuzată pe Antena 1. După show, cei doi au apărut sărutându-se, însă au negat că sunt într-o relație.

„America Express”. Laura Giurcanu și Aris Eram au dormit împreună. Cei doi susţin că întreei nu s-a întâmplat nimic. Doar s-au odihnit, fiind morţi de oboseală.

Fiul Andreei Esca nu mai face echipă cu sora lui la „America Express”

În competiția „America Express”, Aris Eram face echipă cu Alexia Eram, sora lui. În timp ce Laura Giurcanu o are alături pe Sânziana Negru.

Pentru o etapă, echipele de la „America Express” s-au schimbat, astfel că Laura Giurcanu și Aris Eram au concurat împreună. Au avut de parcurs mai multe trasee împreună, au întâmpinat și probe dificile. Iar noaptea au fost nevoiți să doarmă amândoi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Invitați la podcastul găzduit de Romică Țociu și Cătălin, care sunt și ei concurenți la „America Express”, Laura și Aris au dezvăluit cum a decurs noaptea petrecută împreună în concurs.

Laura Giurcanu: „Eram leșinați, eram murdari”

Laura Giurcanu a spus că nu a pus mare preț pe faptul că a fost în același pat cu Aris Eram. Ce a deranjat-o a fost frigul. Totodată, ea a dezvăluit că l-a întrebat pe Aris Eram cum vor proceda dacă va exista vreo probă care presupune să se sărute. Având în vedere că în sezonul trecut a existat și o astfel de provocare.

„Am dormit împreună. A doua zi dimineață, „Cum ați dormit?”, „Cum a fost prima noapte împreună” și noi eram obosiți. Mie îmi fusese frig toată noaptea. Eram leșinați, eram murdari (…) Eram în mașină și i-am spus: „Ești ok să ne pupăm, da?”.

Eu întreb doar, ca să nu pierdem timpul acolo, să vorbim despre asta acolo, ca să fim eficienți (…) Știi că în sezoanele trecute ăștia s-au pupat și să știm doar așa, dacă era ok cu asta”, a declarat Laura Giurcanu, în podcastul moderat de Romică și Cătălin Țociu.

Aris Eram a completat declarațiile ei, a spus că a sărit în ajutorul Laurei Giurcanu când a văzut cât îi era de frig și i-a dat bluza lui.

Aris şi Laura la "America Express"

Sursa foto Youtube

„America Express”. Eram şi Laura sunt într-o relaţie?

De câteva săptămâni se zvonește că Laura Giurcanu și Aris Eram formează un cuplu. Iar speculații au apărut după ce aceștia au fost filmați în timp ce se sărutau în mașina influenceriței.

De atunci, concurenta de la „America Express” și fiul Andreei Esca au fost văzuți tot mai des împreună.

Laura Giurcanu a negat că ar avea o relație cu Aris Eram. Ba mai mult, ea declară că nu are un partener.

De asemenea, fostul fotomodel a mărturisit că nu a văzut imaginile când era în tandrețuri cu colegul ei de la „America Express”. „

„Nu, nu cred, chiar n-am văzut! Eu nu am un partener, așa că am venit singură în această seară. Eu sunt singură singurică”, a spus Laura Giurcanu pentruSpynews.ro.