Evenimentul Zilei > Monden > Laura Cosoi de destăinuie. Ziua în care s-a întâmplat totul în viața ei. „Nu suntem o familie perfectă”
Laura Cosoi de destăinuie. Ziua în care s-a întâmplat totul în viața ei. „Nu suntem o familie perfectă”

Laura Cosoi de destăinuie. Ziua în care s-a întâmplat totul în viața ei. „Nu suntem o familie perfectă”

Cunoscuta cântăreață Laura Cosoi crede că în viața ei totul a fost „planificat” și s-a lăsat în voia destinului.

Cu doar câteva zile înainte de a deveni mămică pentru a doua oară, Laura a povestit ce s-a întâmplat cu planurile făcute de ea și de Cosmin, soțul ei.

„Așa ne-a surprins aniversarea noastră, 5 ani de la nunta, fix azi, 8 ani de când am început povestea de dragoste, 17 ani de cand ne-am întâlnit prima oara și ne-am împrietenit, 3 ani de când am aflat că vom fi părinți, 2 ani de când este Rita în viața noastră și câteva zile până o vom cunoaște pe surioara ei. Suntem doi oameni extrem de norocoși că ne-am găsit și mai ales suntem norocoși că am avut încredere în povestea noastră de iubire. Îmi amintesc zilele calde de vară în care ne proiectam idei despre cum am vrea să fie viața noastră împreună.

Recunosc că ce trăim este dincolo de tot ce am proiectat și știu că suntem binecuvantați cu armonie, uniune și iubire pentru că am crezut în noi, pentru că am vorbit despre tot, pentru ca am fost uniți și împreună la bine și la greu. Pot spune în acest moment că mă aflu într-o etapă a vieții în care știu că lucrurile se vor schimba, că vor avea dinamică diferită, că ritmul va fi altul, dar la fel de bine știu că am alături de mine partenerul perfect pentru acest drum! L-am ales și am știut că el, Cosmin, va fi tatăl copiilor mei, soțul ocrotior și iubitor care este acum. Că va fi implicat și devotat, că mă pot baza pe el și că doar alături de el am să mă simt femeia împlinită care sunt azi!”, scrie Laura Cosoi pe pagina sa de socializare

Vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani și a spus că vrea să mai dea naștere la încă un copil. „Imaginile surprind un crâmpei din viața noastră, impresionați de evoluția minunată a Ritei, copleșiți și emoționați în așteptarea surioarei mici. Nu suntem o familie perfectă, chiar dacă poate asta reflectă marea majoritate a postărilor, dar știm că vrem să fim bine și fericiți împreună. Clădim în fiecare zi la relația noastră, încercăm să ne completăm, să ne înțelegem, să comunicăm și să nu uităm niciodată că suntem datori vieții cu fericire pentru că am primit șansa de a ne întâlni într-o lume în care mulți sunt rătăciți.

Familia noastră se mărește și de-abia asteptăm să stăm toți patru îmbrățișati în patul din camera noastră, să ne prindă diminețile cu soare în armonie și necontenite mulțumiri pentru ce ne-a dat Dumnezeu! La mulți ani, iubirea mea! La mulți ani noua și familiei frumoase în care credem atât de mult!”, a încheiat Laura Cosoi pe rețeaua de socializare.