Chiar dacă spune că a avut emoţii, câştigătoarea celebrului Gourmand World Cookbook Award 2015, categoria Best TV Chef Book – Europe a reuşit să-i impresioneze cu preparatele sale pe editorii din întreagă lume. Laura Cosoi a pregătit salată Rubik, salată de sparanghel crud cu parmezan, ciocănele de pui cu bere neagră şi stafide şi pastă de brânză cu ton. Demonstraţia a fost un succes, iar la final, lumea s-a înghesuit să guste din preparate.

Pregătește încă o carte

Laura a dezvăluit pentru EVZ, în premieră, câteva detalii despre un alt proiect editorial pe care îl are în pregătire. „Lucrez la cel de-al doilea volum cu preparate culinare”, a spus ea. Chiar dacă a câștigat un premiu atât de prestigios, Laura nu se prea înghesuie la gătit sau să dea sfaturi la evenimente. „Eu gătesc de drag. La nunta mea am făcut meniul, alături de bucătari, am mai pregătit un evenimente pentru prietena mea, Adela (Adela Popescu). În general, mă implic să pregătesc ceva pentru prieteni. Nu gătesc pentru foarte mulți oameni”, a recunoscut Laura.