Evenimentul Zilei > Politica > Laura Chiriac susține că s-a SĂRUTAT cu Diacomatu pentru „a cunoaște mai bine” MAFIA din Primăria Sectorului 1
Laura Chiriac susține că s-a SĂRUTAT cu Diacomatu pentru „a cunoaște mai bine” MAFIA din Primăria Sectorului 1

Laura Chiriac susține că s-a SĂRUTAT cu Diacomatu pentru „a cunoaște mai bine” MAFIA din Primăria Sectorului 1

Ziarista Laura Chiriac, candidată din partea ALDE la Primăria Sectorului 1, a explicat relația sa cu fostul vicepreședinte al ANRP, cu care a fost surprinsă zilele trecute de paparazzi sărutându-se într-o parcare.

În emisiunea „Jocuri de Putere” de miercuri seara, de la Realitatea TV, Laura Chiriac a declarat că, în calitate de fost ziarist de investigații, a vrut să cunoască „rețelele” din Sectorul 1, pentru a ști cum pot fi mai bine „destructurate”:

„Este foarte important să vezi cum se organizează acești oameni, să vezi ce interese au și de ce trebuie să păzești primăria ca primar. Și, credeți-mă, e important să stai de vorbă cu toți.”
 

Chiriac a afirmat că întânirea sa cu fostul vicepreședinte al ANRP a fost una în interes strict profesional:

"Domnul Diacomatu are un trecut foarte recent legat de faptul că a participat la alegeri în sectorul 1, cunoaște bine această zonă electorală, cunoaște bine contracandidații mei din sectorul 1. Cam așa stau lucrurile, despre acest domn vorbim. În aceste condiții am acceptat – invitația a fost lansată de domnia sa – și am luat această oportunitate. Pentru că cel mai important pentru a destructura rețele, este să le cunoști. Am învățat asta ca jurnalist de investigație. Pe lângă cariera mea de prezentator de televiziune, am făcut anchete pentru emisiuni mari și importante, am filmat în viața mea cu camera ascunsă…"

În ceea ce privește acțiunea de paparazzi realizată de ziariștii de la Cancan, Laura Chiriac nu le-a reproșat nimic acestora:

„Nu vreau să fac niciun fel de reproș la adresa colegilor mei de la Cancan, care și-au făcut treaba foarte bine și au picat probabil întâmplător peste acest subiect. Dacă eram în locul lor, și eu îl dădeam. Dimpotrivă, vreau să-i mulțumesc reporterului care s-a duc acasă la mama soțului meu și a avut o atitudine foarte decentă. Deci jurnaliștii de la Cancan nu au făcut decât să-și facă treaba.”
 

Tabloidul Cancan a prezentat zilele trecute imagini cu Chiriac și Diacomatu sărutându-se într-o parcare și a precizat că ambii sunt căsătoriți.