Un reporter de la India Daily declara că are informaţii sută la sută sigure despre vizite ale extratereştrilor în India. Mai mult, se spune că  cel mai recentul contact cu omuleţii verzi a avut loc în partea indiană a munţilor Himalaya şi regiunea Ladakh – cea mai păzită zonă din lume la ora actuală.

Un pilot indian, retras din Forţele Aeriene a vorbit în faţa studenţilor săi despre bazele de aterizare pentru OZN-uri din regiunea Ladakh. A început prin a spune că o nouă tehnologie este pe cale să fie folosită şi că se fac importante descoperiri în domeniul aerospaţial. Studenţii l-au întrebat despre aceste noi tehnologii şi de unde vin ele. În acel moment profesorul a început să descrie cu lux de amănunte baza subterană.

Ladakh este o zonă unică în lume, flancată de două lanţuri muntoase imense – Himalaya şi Karakorum. Temperaturile nu depăsesc 27 de grade vara, însa iarna scad deseori sub -20 grade. La o asemenea altitudine (între 3000 m şi 7500 m) pătura de aer este foarte subţire. Se spune ca numai în Ladakh poţi avea arsuri solare pe piele şi – în acelaşi timp – degerături la picioare.

Ce este şi mai curios

Guvernul Indian s-a hotarat să cheltuiască sume exorbitante de bani pentru a dezvolta infrastructura de drumuri din Kasmir si Ladakh deşi, atenţie,  cele două regiuni indiene nu au potenţial economic ridicat, deci demersul Indiei este, probabil, de altă natura: realizarea unui transport fluent cu regiunea Ladakh.

Localnicii din regiunile muntilor Himalaya au afirmat recent ca în zonă exista ciudate semnale radio. Transmisiile sunt mai intense în zona Kailasa, renumită la hinduşi de mii de ani ca fiind deschiderea către paradis şi casa zeului Shiva.

Atât turiştii cat si pelerinii confirmă realitatea acestor semnale ciudate, însa nimeni nu ştie de unde vin. Regiunea este de o frumuseţe rar întalnita, iar China eliberează permise speciale pelerinilor hinduşi sau turiştilor occidentali pentru a o vizita. Mulţi cercetători au vizitat zona, au descoperit şi ei acele semnale ciudate, dar nimic mai mult. Totul este tabu pentru acea zonă extrem de bine păzită fără să se stie şi de ce.

O altă curiozitate

Potrivit b-zone.ro, în partea chineza a zonei Himalayene s-a construit un lac artificial, foarte aproape de graniţa cu India. Deşi lacul punea în pericol satele indiene din zona datorita unei posibile revarsări, nici India şi nici China nu au comentat. Brusc, localnicii indieni şi chinezi spun ca lacul a dispărut. Ce s-a întamplat, de fapt? Cum a apărut şi cum a dispărut un lac artificial de o asemenea mărime? Oficialii chinezi, ca şi cei indieni, nu au fost niciodată ingrijoraţi de acest lac. Localnicii din acea zona declară ca aproape tot timpul sunt văzute numeroase OZN-uri, mai mari sau mai mici. Militarii chinezi şi indieni le spun oamenilor că acestea sunt "vehicule de spionaj".

Deşi  s-au semnalat activităţi neobişnuite şi câteva cutremure în regiunile Himalayene la graniţa Indiei cu Nepalul, provocate artificial potrivit oamenilor de ştiinţă,  totul a fost trecut sub tăcere. Mai mult de aceste dezvăluiri sau speculaţii, de ce nu, altceva nu se  ştie pentru că zona este extrem de bine păzită, poate cea mai păzită din lume…

Te-ar putea interesa și: