Casele de pariuri propun o mulțime de variante de pariere pe acest campionat, unul dintre cele mai spectaculoase din lume, cu echipe îndrăgite de milioane de suporteri. Prin ceea ce exprimă coeficientii UEFA putem spune despre acest campionat că a fost cel mai important din Europa în ultimii ani.

Pariuri pe numărul de goluri

Despre sistemele de pariere preferate pentru acest campionat, putem aminti de variante precum total goluri în meci, rezultat final, pauză final sau combo pariuri goluri și rezultat final. Cu siguranță La Liga este un campionat spectaculos, în care se marchează mult, iar pariurile sportive de genul over 2,5 goluri sunt foarte apreciate. Pe de altă parte, există echipe precum Atletico Madrid și Athletic Bilbao ce pun accent mai mult pe defensivă, iar acest lucru se reflectă în pariurile sportive pentru aceste echipe.

Pariuri pe numărul de cornere

De asemenea, numărul de cornere pe meci, reprezintă un alt pariu sportiv foarte îndrăgit de către pariorii interesați de acest campionat. În acest sens, Barcelona practică un fotbal ofensiv, ceea ce înseamnă că pariorii vor avea satisfacții în ceea ce privește numărul de cornere. Este indicat să aveți în vedere statisticile din acest punct de vedere, pentru a găși soluția optimă de pariere.

Pe de altă parte, în momentul în care vorbim despre La Liga, ne îndreptăm în principal atenția către duelul clasic dintre Real Madrid și Barcelona. Madrilenii sunt campioni în ediția trecută, iar acest lucru s-a întâmplat datorită faptului că au prestat un joc foarte bun după realuarea campionatului, trecând peste perioada pandemiei. Realul a câștigat campionatul și datorită crizei prin care a trecut echipa catalană.

Despre Barcelona, putem spune că este în reconstrucție în acest sezon, și chiar dacă l-au păstrat pe Leo Messi, pornesc cu șansă a două în privința cuceririi titlului.

Favorite la titlu și retrogradare

Atletico Madrid, este formația ce și-a păstrat echipa din sezonul precedent, însă în cazul cotelor pentru pariuri sportive online, rămâne cu șansă a treia la câștigarea titlului. A patra echipa cu șanse la titlu este Sevilla, de la care ne putem aștepta la surprize, această aducând un trofeu european Spaniei în ultimul sezon. Totodată Sevilla, s-a întărit cu Rakitic și Suso, ceea ce înseamnă că are toate șansele la top 4.

În altă ordine de idei, pentru lupta la retrogradare în La Liga sezonul 2020 – 2021, putem aminti de Elche, Huesca sau Cadiz. Aceste trei formații au cele mai multe șanse să termine pe ultimele trei locuri, cele ce vor duce la retrogradarea în Segunda Division. Printre echipele cu ce se luptă pentru supraviețuirea în La Liga, putem aminti și de Valladolid, Eibar, Alaves, Osasuna și Granada. Cu siguranță odată cu începerea sezonului își pot face apariția unele schimbări referitor la aceste echipe, și se pot răsturna ierarhiile.

Vor există cu siguranță pentru acest sezon multe variante pentru pariuri sportive, iar dacă veți dori să va bucurați de un fotbal spectaculos, este indicat să urmăriți campionatul de fotbal din Spania.