Evenimentul Zilei > Social > La 60 de ani, Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit în secret! Toate detaliile despre Alina, femeia pe care o duce la altar
La 60 de ani, Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit în secret!  Toate detaliile despre Alina, femeia pe care o duce la altar

La 60 de ani, Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit în secret! Toate detaliile despre Alina, femeia pe care o duce la altar

Artistul s-a căsătorit joi, în mare secret, cu aleasa inimii sale, Alina. Cununia civilă a avut loc la Primăria Sectorului 1, iar în faţa altarului vor ajunge pe 9 octombrie.

 Cei doi au spus ,,DA”, ieri, în jurul orei 15.30. Au fost discreţi, păziţi în permanenţă de bodyguarzi, iar presa nu a avut acces la eveniment. Alături de cei doi au fost doar câţiva apropiaţi

După ce anul trecut a fost la un pas de moarte, Gabriel Cotabiță și-a revenit miraculos, iar viața lui a intrat pe făgașul normal. Tot în această lună, vedeta a devenit bunic pentru a doua oară.

Nunta a fost stabilită când era în spital

Căsătoria a fost doar o chestiune de timp pentru Gabi Cotabiţă. Primul lucru pe care l-a făcut artistul când s-a trezit din comă a fost unul la care nimeni, nici măcar el, nu se aștepta. Și-a cerut de soție iubita care l-a vegheat zi și noapte în cele mai grele momente!A mai avut o căsătorie de 19 ani

Artistul a mai fost căsătorit, timp de 19 ani, cu Ioana Nagy, o profesoară de limba italiană, cu care are trei fete: Aela, Eliza şi Milena. Gabi şi Ioana au divorţat în 1997. Cea mai mare fată a lui Cotabiţă, Aela, are 35 de ani, iar gemenele Eliza şi Milena au 28 de ani.

Cea mai mare fată a lui Gabi, l-a făcut bunic pentru a doua oară pe artist. Aceasta l-a adus pe lume pe cel de-al doilea ei băieţel, Albert, chiar la începutul acestei luni, pe 2 septembrie.

Cine este Alina

Deşi a fost văzut la braţul mai multor domnişoare, nici una nu l-a convins pe cântăreţ să mai treacă pe la altar. Din contră, acesta declara, în urmă cu câţiva ani, că nu are de gând să renunţe la burlăcie. Cumpăna pe care a avut-o în luna mai 2015, în urma unui stop cardio- respirator, i-a schimbat optica asupra vieţii. Devotamentul Alinei, în cele mai grele momente pe care l-a traversat Gabi, l-a convins pe artist că ea este aleasa.Cei doi au o relaţie de mai bine de trei ani, iar diferenţa de vârsta dintre ei este de 30 de ani. ,,Pot spune că sunt extrem de liniştit şi de fericit lângă ea. Reuşeşte să facă din mine un om care să se simtă bine. Este extrem de activă şi de pricepută în tot ce face, este o minunăţie de persoană. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine. Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte. Ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”, a declarat solistul, pentru revista „Taifasuri”.

După accident, nedespărţit de fetele lui

După nefericitul incident de anul trecut, solistul şi fetele lui au devenit de nedespărţit. La aflarea veştii că tatăl lor a suferit un infarct, Eliza, Aela şi Milena au fost printre primele sosite la spital. Ele l-au şi supravegheat, după ce Cotabiţă a fost externat, ba chiar i-au organizat concertul ”Gala Chapeau”, de la Sala Palatului, unde prietenii lui cântăreţi i-au interpretat piesele.

Totul despre nunta de la începutul lunii

Cele mai mari emoţii vor fi la biserică. A mai rămas puţin timp până cuplu proaspăt căsătorit va ajunge în faţa altarului, aşa că pregătirile sunt în toi. Artistul va fi îmbrăcat de bunul său prieten, Alexandru Ciucu. Iar nași le vor fi nimeni alții decât Delia Matache și soțul său, Răzvan Muntean. Astăzi, nici Delia cu Răzvan, nici cele trei fete ale artistului nu au fost la Primăria Sectorului 1. Cu toate acestea, ei nu vor lipsi la evenimentul programat la începutul lunii octombrie. Petrecerea de după slujbă va avea loc la Clubul Fratelli, un club select din Bucureşti. La chef sunt aşteptate în jur de 150 de persoane.