Evenimentul Zilei > Actualitate > L-au forţat să-şi sape singur mormântul şi apoi l-au împuşcat în cap GALERIE FOTO
L-au forţat să-şi sape singur mormântul şi apoi l-au împuşcat în cap GALERIE FOTO

L-au forţat să-şi sape singur mormântul şi apoi l-au împuşcat în cap GALERIE FOTO

O grupare din Egipt afiliată Statului Islamic a dat publicităţii o execuţie abominabilă, înaintea căreia victima a fost forţată să-şi sape singură groapa. Atenţie! Imaginile din galeria asociată vă pot afecta emoţional şi dacă sunteţi o persoană sensibilă, vă rugăm să nu daţi click.

Filmarea şi fotografiile realizate în Sinai, într-o zonă deşertică, au fost masiv răspândite de către publicaţiile online susţinătoare ale ISIS, cu menţiunea că tânărul împuşat în ceafă acţionase ca spion al Mossadului.

Bărbatul, un tânăr cu barbă al cărui nume nu a fost dezvăluit, este surprins în mai multe ipostaze menite să descurajeze acţiunile împotriva grupării teroriste. Astfel, într-o salopetă portocalie specific deţinuţilor din mormacelebra închisoare americană Guantanamo Bay, condamnatul este arătat cu o cazma în mână săpând mormântul în care avea apoi să fie îngropat de către călăii săi, ascunşi complet în uniforme de camuflaj. Este apoi îngenunchiat cu spatele la călăul mascat şi împuşcat în cap, pe marginea gropii.

Potrivit Daily Mail, filala din Sinai a Isis este o grupa mică, dar foarte sângeroasă, cei aproximativ 2000 de mebri ai săi fiind responsabili pentru mai multe atentate de la începutul acestui an.