Evenimentul Zilei > Actualitate > Kinga Varga sprijina copiii cu deficiente de vedere
Kinga Varga sprijina copiii cu deficiente de vedere

Kinga Varga sprijina copiii cu deficiente de vedere

Pe 17 mai, la invitatia ABCD Kids, designerul Kinga Varga a continuat seria activitatilor caritabile pe care le face in ultimii ani. Ea a insotit elevii de la Scoala de copii cu deficiente de vedere intr-o excursie la mare, s-a jucat alaturi de ei si le-a daruit Bratara prieteniei, un accesoriu colorat care sa le aminteasca de aceasta experienta.

100 de copii si 80 de adulti (parinti si profesori) au plecat la mare la invitatia Asociatiei ABCD Kids, alaturi de designerul Kinga Varga.

“Am invitat-o pe Kinga, tocmai pentru ca stiam ca are un suflet mare si e foarte implicate in actiunile sociale”, a declarat Prem Roopchandani, vice-presedintele Asociatiei ABCD. Kinga Varga a fost alaturi de copiii nevazatori , bucurandu-se alaturi de ei. “Unii dintre ei erau prima oara la mare. A fost emotionant sa ii vad cum ascultau valurile si simteau nisipul. Este incredibil cata bucurie se citea pe chipul lor”, a declarat designerul care le-a oferit Bratara prieteniei ca amintire a acestei excursii de neuitat.

“Am fost cu telegondola, ne-am jucat pe malul marii si la un loc de joaca special amenajat. A fost o experienta incredibila, o lectie de viata. Este emotionant sa vezi cata forta exista in aceste suflete minunate.”

Cei 100 de copii nevazatori au fost fericiti sa isi petreaca o zi la malul marii, sa se plimbe cu telegondola si sa ia pranzul intr-un restaurant din Mamaia. Si sa se joace supravegheati si ghidati de profesori si parinti.

“Nu voi uita niciodata bucuria imensa cu care au pornit la drum, soaptele din autocar cu care isi impartaseau emotiile de a merge la mare, tresarirea pe care o aveau cand le-am oferit bratarile, fericirea de a fi la malul marii, dar si atmosfera de intoarcere cu cantece si chiote de bucurie”, a declarat Kinga Varga.

Excursia a fost organizata de Asociatia ABCD Kids, o organizatie non-profit ce isi propune sa ofere o viata cat mai normala copiilor cu dizabilitati. Cei 100 de copii au primit din partea Asociatiei tricouri si cate un ghiozdan echipat pentru scoala.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: