Avocații lui Spacey au depus un „aviz de constatare cu notificarea morții reclamantului” în dosarul de abuz. Ei au spus că au fost informați încă de pe 11 septembrie că terapeutul ar fi murit.

„Nu au fost date informații suplimentare sau detalii, dar avocatul reclamantului a declarat că intenționează să notifice Curții informații suplimentare cât de curând „.

Terapeutul a susținut că a fost atacat de Kevin Spacey în urmă cu doi ani, în timpul unei sesiuni de masaj la Malibu. Actorul, în vârstă de 60 de ani, ar fi apucat de două ori mâna maseurului si l-ar fi ghidat către părţile intime, a spus reclamantul.

Câștigătorul Oscarului a fost, de asemenea, acuzat că a apucat umerii presupusei victime în încercarea de a-l săruta și de a-l determina să-i mângâie organele genitale. Procesul ar putea fi continuat de moştenitorii terapeutului în urma morții sale, care a fost raportată pentru prima dată de Hollywood Reporter: Terapeutul care a susținut în proces că ar fi fost agresat sexual de Kevin Spacey a murit. Nu există detalii suplimentare”.

Spacey a fost acuzat de mai mulţi de bărbați pentru conduită sexuală nepotrivită. În iulie, au venit acuzații de agresiune sexuală tocmai din Massachusetts, implicând fiind un băiat de 18 ani, dar au fost retrase acuzaţiile.