Keith Richards, imaginea Vuitton| VIDEO

Keith Richards, imaginea  Vuitton| VIDEO

Chitaristul trupei Rolling Stones va fi noua imagine a mărcii franceze de lux Louis Vuitton, informează AFP.

Imaginile cu chitaristul legendarei formaţii vor putea fi văzute pe afişele campaniei începând cu luna viitoare. În acestea, Keith Richards este înfăţişat stând pe pat cu chitara, într-o cameră de hotel, în semi-întuneric, lămpile fiind acoperite cu eşarfe negre, imprimate cu capete de morţi.

Sloganul campaniei este: "Some journeys cannot be put into words. New York. 3 am. Blues in C (Unele călătorii nu pot fi traduse în cuvinte. New York. Ora 3 dimineaţa. Blues în do)".

Este pentru prima dată când Keith Richards, în vârstă de 64 de ani, cunoscut pentru trecutul său tumultuos de consumator de droguri, participă la o campanie de publicitate. Suma pe care o va primi chtaristul va fi donată asociaţiei The Climate Project, iniţiată de laureatul Nobel Al Gore, pe care o suţine şi Louis Vuitton.

Ne puteți urmări și pe Google News

Primii au fost Catherine Deneuve şi Mihail Gorbaciov

Keith Richards este cea de-a cincea personalitate care pozează pentru Louis Vuitton, după fostul preşedinte sovietic şi actriţa franceză.

Imaginile cu Mihail Gorbaciov au fost realizate de celebra fotografă Annie Leibovitz. Aceasta l-a fotografiat pe fostul lider sovietic pe bancheta din spatele a unui taxi, cu o geanta Louis Vuitton lângă el. Gorbaciov se uita îngrijorat pe geam în timp ce în jurul lui se vede un peisaj urban macabru.

De asemenea, alte reclame din campania pentru genţile de voiaj îi arată pe Andre Agassi şi Steffi Graf îmbrăţişându-se într-o cameră de hotel şi pe Catherine Deneuve aşezată pe un geamantan, lângă un tren cu aburi.