Keith Richards, imaginea Louis Vuitton

Keith Richards, imaginea Louis Vuitton

Keith Richards, chitaristul trupei Rolling Stones, va fi noua imagine a casei de modă Louis Vuitton, după ce personalităţi ca Mihail Gorbaciov şi Catherine Deneuve au fost implicate în campaniile publicitare ale celebrei mărci franceze, informează Mediafax.

Este pentru prima dată când Keith Richards, în vârstă de 64 de ani, cunoscut pentru trecutul său tumultuos de consumator de droguri, participă la o campanie de publicitate. Imaginile cu artistul, care vor putea fi văzute începând de luna viitoare, au fost realizate de fotograful american Annie Leibovitz. Richards este înfăţişat stând pe pat, cu chitara alături, într-o cameră de hotel, în semiîntuneric, lămpile fiind acoperite cu eşarfe negre, imprimate cu capete de morţi.

Artistul este cea de-a cincea personalitate care pozează pentru Louis Vuitton, după fostul preşedinte al Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov, actriţa franceză Catherine Deneuve şi jucătorii de tenis Steffi Graf şi Andre Agassi. Onorariul lui Keith Richards va fi donat, la fel ca şi cel primit de Deneuve, asociaţiei The Climate Project, iniţiată de laureatul Nobel Al Gore şi susţinută de Louis Vuitton.

Ne puteți urmări și pe Google News