Kate Moss a devenit impresarul modelelor. Câștigă sume colosale

Kate Moss a devenit impresarul modelelor. Câștigă sume colosale Sursa: Instagram

Kate Moss este un fost fotomodel care a a găsit o cale să facă milioane din impresariat. Averea ei este estimată la 70 de milioane de dolari datorită carierei sale de model de succes. Iar acum această avere crește pe zi de trece. Kate a câștigat 4,3 milioane de lire sterline prin managementul colegilor, inclusiv a fiicei ei, Lila, și a cântăreței Rita Ora. Compania de modelling, Agenția Kate Moss, pe care a lansat-o în 2016 se dovedește a fi profitabilă.

Kate a ajuns să reprezinte talente precum Ella Richards, nepoata lui Keith de la Rolling Stones, și modelul Thomas Eblen, cunoscut sub numele de Blondey McCoy. Performanța agenției este evidentă.

Milioane din impresariat

A avut câștiguri de 831.000 de lire sterline pentru anul financiar încheiat la 31 iulie 2023. Moss, în calitate de director al companiei, a demonstrat o gestionare financiară inteligentă, cu datorii minime de doar 13 lire sterline în împrumuturi bancare și descoperiri de cont. Cu o bază substanțială de active de 5,9 milioane lire sterline talentul antreprenorial al lui Moss continuă să strălucească.

Aceasta a reușit să crească semnificativ activele nete de la 3,5 milioane lire sterline în iulie 2022 la 4,31 milioane lire sterline. Kate Moss și-a început cariera la sfârșitul anilor 1980 și a devenit rapid un simbol al aspectului „waif”. Amestecul ei unic de alura nervoasă și frumusețea eterică a captivat publicul din întreaga lume.

Ne puteți urmări și pe Google News

Kate Moss încă mai profesează

A avut contracte profitabile cu mărci de top precum Calvin Klein, Chanel și Burberry. De-a lungul anilor, modelul și-a diversificat portofoliul încercând tot felul de afaceri. Doar că cea mai profitabilă pare să fie lansarea Agenției Kate Moss. Folosind experiența și conexiunile sale extinse în industrie, Moss și-a propus să ofere o platformă pentru modelele aspirante, gestionând în același timp talentele consacrate.

Acum, Moss continuă să modeleze în timp ce gestionează multe alte fețe celebre din industrie, inclusiv fiica ei, Lila, care s-a impus deja ca un model complet în industrie.