Noi detalii despre starea lui Kate Middleton. Situația a luat o întorsătură dramatică

Noi detalii despre starea lui Kate Middleton. Situația a luat o întorsătură dramatică Kate Middleton. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Palatul Kensington a anunțat că prințesa de Wales, Kate Middleton, nu va participa la Colonel's Review, parada militară care precede Trooping the Colour. Soția lui prințului William continuă chimioterapia, iar medicii o supraveghează în permanență.

Kate Middleton, absentă de la un eveniment important

În ultimele luni, Ministerul britanic al Apărării confirmase participarea lui Kate Middleton la eveniment, dar recent a anunțat că soția lui William nu va putea veni. În timpul „Colonel's Review”, se obișnuiește ca Prințul și Prințesa de Wales să treacă în revistă militarii Coroanei, iar consoarta moștenitorului tronului britanic, în calitate de colonel-șef al Gărzilor Irlandeze, face salutul militar. Scopul este de a se asigura că totul decurge cum trebuie înaintea paradei oficiale în fața monarhului din 15 iunie.Rolul îi va reveni generalului-locotenent James Bucknall, potrivit People.

Kate Midelton și William

Kate Middleton și Prințul William. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Ultimul angajament public oficial al soției prințului William fost pe 25 decembrie, când a participat la tradiționala plimbare spre slujba religioasă din dimineața de Crăciun pe domeniul Sandringham.

Cum se simte Kate Middleton

Luna aceasta, Palatul Kensington a anunțat că prințesa de Wales continuă să evite aparițiile publice în timp ce se recuperează după diagnosticul de cancer. „Nu se așteaptă ca prințesa să revină la activitățile oficiale până când echipa sa medicală nu îi va da aprobarea", a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Ne puteți urmări și pe Google News
william și kate

Kate și William. Sursa: Arhiva EVZ

Anunțul Prințesei de Wales

La 22 martie 2024, Kate Middleton a făcut un anunț prin intermediul unui mesaj video, dezvăluind că a fost diagnosticată cu cancer și că urmează un tratament de chimioterapie. Prințesa de Wales nu a specificat tipul de cancer, dar boala a fost descoperită în urma unei intervenții chirurgicale la abdomen suferite în luna ianuarie.

„După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine”, a spus ea la vremea respectivă.