Evenimentul Zilei > Actualitate > Kate Middleton e din nou însărcinată.
Kate Middleton e din nou însărcinată.

Kate Middleton e din nou însărcinată.

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil, la doar câteva luni după ce a adus-o pe lume pe prinţesa Charlotte. Cel de-al treilea copil al ducesei şi al prinţului William ar urma să vină pe lume la sfârşitul lunii aprilie sau la începutul lunii mai.

Ducesa de Cambridge "se află în primele stadii ale sarcinii, urmând să aducă pe lume cel de-al treilea copil" din căsnicia cu prinţul William, cel de-al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic. Revista Star citează surse care arată că ducesa ar fi însărcinată pentru a treia oară şi invocă faptul că absenţa sa de la o serie de evenimente recente, atât oficiale cât şi neoficiale, cum ar fi nunta unor buni prieteni, omul de afaceri Bear Maclean şi Daisy Dickson, ar fi fost motivată tocmai prin faptul că aşteaptă încă un copil.

De asemenea, sursele revistei mai sus menţionate afirmă că regina Elisabeta a II-a ştie că ducesa este din nou însărcinată şi din această cauză a scutit-o de participarea la evenimentele organizate de Casa Regală.

Kate Middleton a avut sarcini dificile atât cu prinţul George, doi ani, cât şi cu prinţesa Charlotte, patru  luni, fiind de notorietate faptul că ducesa acuza stări de rău matinale. Botezul prinţesei Charlotte a avut loc în luna iulie, iar la 15 august Kate a lipsit de la nunta unei bune prietene, la care prinţul William a fost însoţit de cumnata sa, Pippa.

După absenţa de la nuntă au apărut în presă speculaţii că ducesa de Cambridge ar suferi de stres postnatal. De fapt, conform sursei citate de revista Star, motivul real este că ducesa aşteaptă încă un copil, iar prinţul William vrea să o protejeze.

"William a pus piciorul în prag şi a luat hotărârea că sănătatea ducesei trebuie protejată. Aşa că ea (Kate) a rămas acasă şi şi-a petrecut ziua relaxându-se şi jucându-se cu George şi Charlotte (…) Pippa a fost încântată să meargă la nuntă alături de William. Kate ştie că se poate oricând bizui pe sora sa şi nu a ezitat să-i ceară ajutorul", conform sursei.

"Cel de-al treilea copil al lui Kate ar urma să vină pe lume la sfârşitul lunii aprilie sau la începutul lunii mai, aşa că probabil că până de Anul Nou (Casa Regală) va anunţa public sarcina", conform aceleiaşi surse.

Publicaţia U.K Express anunţa la începutul lunii august că ducii de Cambridge şi-ar dori şi un al treilea copil.

O sursă citată de această publicaţie susţinea că ducele şi ducesa de Cambridge îşi doresc "cel puţin trei copii". "Kate provine dintr-o familie cu trei copii şi este foarte apropiată de sora sa, Pippa, şi de fratele ei, James. Deşi ducii de Cambridge au deja un băieţel şi o fetiţă, au hotărât să nu se oprească aici".

La casele de pariuri britanice se poate deja paria că ducesa este însărcinată sau că va rămâne gravidă pentru a treia oară în cursul anului viitor ori peste doi ani, când va avea 35 de ani.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: