Evenimentul Zilei > Actualitate > Ferma vedetelor. Scandal monstru la Pro TV. Kamara şi Moroşanu, în prim-plan. Reacţie neaşteptată
Ferma vedetelor. Scandal monstru la Pro TV. Kamara şi Moroşanu, în prim-plan. Reacţie neaşteptată

Ferma vedetelor. Scandal monstru la Pro TV. Kamara şi Moroşanu, în prim-plan. Reacţie neaşteptată

Kamara, celebrul cântăreț, a dat naștere unor adevărate intrigi la „Ferma vedetelor”, după ce l-a eliminat adversarul său, Remus Boroiu, ambii fiind criticați aspru de către Cătălin Moroșanu.

Kamara, celebrul cântăreț din România, l-a ales la duel pe instructorul de fitness Remus Boroiu. Lupta a fost foarte dură, mai ales că cel din urmă era accidentat.

La final, Cătălin Moroşanu s-a declarat dezamăgit de ambii concurenţi, fiind de părere că au exagerat şi au jucat teatru. Cântărețul a vrut să explice și care este motivul pentru care va lupta până la capăt în această competiție.

„Cred că motivaţia de a lupta pentru băiatul meu îmi dă o putere fantastică. Pe terenul de fotbal mi se spune gladiatorul. Am jucat şi cu capul spart şi cu maxilarul fisurat şi n-am simţit durerea până la final“, a declarat Kamara la finalul duelului, conform Adevarul.

Cântăreţul a mărturisit încă de la început că a decis să participe în emisiunea de la Pro TV pentru a câştiga premiul de 50.000 de euro pentru fiul său, Leon, în vârstă de 4 ani, care suferă de o formă de paralizie cerebrală şi are nevoie de o operaţie complicată pentru a putea merge. 

„Mă dor genunchii atât de tare încât nu am cuvinte să exprim“, a spus şi Remus, declarând că a învăţat o lecţie importantă din această experiență.

„Nu mai faceţi niciun compromis, rămâneţi împreună până la final“, le-a transmis el celor mai buni prieteni din fermă, Diana Belbiţă şi Marius Crăciun. 

„Eşti un titan, te iubesc“, a ţinut să-i spună Kamara concurentului pe care abia îl eliminase.

Pe de altă parte, Cătălin Moroşanu s-a declarat dezamăgit de atitudinea celor doi concurenţi, acuzându-i că joacă teatru: „Joacă teatru şi mă enervează, nu-mi place. Remus a început să plângă pe acolo că s-a lovit iar la picior. Unde mai e onoarea de bărbat? E chestie de masculinitate. Pentru ceea ce a făcut nu pot să-l respect. Plus că s-a jucat mult teatru. El plângea pe acolo, Kamara mai avea puţin şi murea şi el. Bă fraţilor, m-am dus la Teatrul Bulandra? Trebuia să stea cineva la intrare şi să vândă bilete atunci. Nu-mi plac lucrurile astea forţate…”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: