Grea e viața când ai copii. Dar devine ușoară când te cobori la mintea lor și uiți, pentru câteva clipe, că ești adult serios, cu familie acasă și carieră muzicală impresionată în spate. Este și cazul lui Justin Timberlake, care a dat-o în mintea copiilor și s-a simțit extraordinar.

Cântărețul este căsătorit cu Jessica Biel din 2012 și împreună au doi copii: pe Silas, în vârstă de 6 ani și pe Phineas, care s-a născut anul trecut.

Justin Timberlake a dat-o în mintea copiilor. Ce a făcut la Disney, cu fiul său

Zilele trecute, Justim Timberlake și-a dus fiul cel mare, pe Silas, la la Star Wars: Galaxy’s Edge de la Walt Disney World, unde și-au construit propriile sabii luminoase. „Nu știu cine a fost mai entuziasmat… eu sau pe copilul meu de șase ani”, a scris Timberlake sâmbătă pe Instagram. „Acesta a fost cea mai tare experiență. Mulțumesc @waltdisneyworld pentru o călătorie uimitoare.”

Cântărețul a postat un videoclip la povestea sa de pe Instagram despre cum își fac împreună propriile săbii luminoase, ceea ce părea foarte ușor pentru Silas, dar nu la fel pentru cântăreț. „Când copilul tău de șase ani își asamblează sabia de lumină de două ori mai repede decât tine”, a scris mândrul tată.

Timberlake își ține copiii departe de lumina reflectoarelor

Cântărețul și-a protejat până acum copii și i-a ținut departe de celebritate, pentru ca ei să aibă o viață normală. A vorbit despre asta în luna ianuarie, la podcastul lui Dax Shepard. „Încerc să fiu conștient și să mă asigur că putem trăi o viață în care nu suntem ciudat de privați”, a spus vedeta. ”Dar ne asigurăm că pot fi copii cât mai mult timp posibil și să nu existe situația în care altcineva îi tratează diferit din cauza a ceea ce fac părinții lor”, a mărturisit Justin.