Au sfidat Casa Regală Britanică: Jurnaliştii de la The Sun publică azi fotografiile cu Prinţul Harry dezbrăcat | FOTO

Au sfidat Casa Regală Britanică: Jurnaliştii de la The Sun publică azi fotografiile cu Prinţul Harry dezbrăcat | FOTO

Chiar dacă fotografiile în care Prinţul Harry apare dezbrăcat la o petrecere circulă pe internet de câteva zile, în presa britanică imaginile au apărut abia astăzi.

Motivul pentru care presa din Regat nu a publicat aceste fotografii până acum este o scrisoare trimisă de reprezentanţii Casei Regale, care au cerut "dreptul la initmitate" al Prinţului Harry. Tabloidul The Sun, publicaţia cu cele mai multe exemplare vândute pe zi, a decis, însă, să publice azi pozele, argumentând faptul că "cititorii noţştri au dreptul să le vadă". Jurnaliştii britanici au mai precizat că cititorii l-au văzut deja pe tânărul prinţ fără haine pe toate site-urile americane de scandal. De partea cealaltă, reprezentanţii Casei Regale au declarat: "Ne-am făcut cunoscut punctul de vedere despre protejarea vieţii private a prinţului Harry. Ziarele au propriile lor reglementări şi din acest motiv publicarea fotografiilor este o decizie ce aparţine, în cele din urmă, editorilor lor". Cele două fotografii cu fiul cel mic al prinţului Charles, fotografiat complet gol la sfârşitul săptămânii trecute, la Las vegas, în timpul unei partide de "biliard pe dezbrăcate", în care apar şi două tinere complet dezbrăcate la rândul lor, puteau fi văzute pe internet încă de joi, mai ales pe site-ul TMZ.com, care le-a publicat în premieră. Este susţinut de verişoara lui Kate Middleton, de profesie dansatoare de strip-tease      Aflat în plin scandal după publicarea fotografiilor în care apare complet gol, fiul cel mic al prinţului Charles se bucură de susţinerea verişoarei lui Kate Middleton, de profesie dansatoare de strip-tease.

Prinţul Harry este sever criticat de bunica sa, regina Elisabeta a II-a, şi de superiorii lui din armată, dar poate conta pe sprijinul cântăreţei Lady Gaga, care-l găseşte foarte "bine făcut", scrie Voici.

Prinţul mai are o susţinătoare, în persoana tinerei Katrina Darling, celebra verişoară dansatoare de strip-tease a cumnatei sale, Kate Middleton. Aceasta va apărea pe coperta viitorului număr al revistei Playboy şi a ţinut să-şi spună părerea despre fotografiile compromiţătoare de la Las Vegas. "După ce am văzut online imaginile cu prinţul Harry gol, am fost şocată să văd că oamenii sunt surprinşi că un tânăr se distrează şi nu-i este ruşine cu corpul lui", a spus ea în E!News. Ţinând seama de meseria ei, sigur că partidele de biliard pe dezbrăcate sunt obişnuite.

Ne puteți urmări și pe Google News

Katrina Darling pledează apoi pentru dreptul la nuditate: "Nimeni nu ar trebui să spună că este rău sau sordid să fi gol...Nu este bine să arăţi pe cineva cu degetul fiindcă este gol; oamenii trebuie să ştie asta. Corpul uman este un lucru frumos şi minunat care trebuie celebrat". CITIŢI ŞI:

  • Prinţul Harry este furios pe gărzile de corp pentru publicarea fotografiilor compromiţătoare

Captură www.thesun.co.uk