Julio Iglesias, necazuri cu inima | VIDEO

Julio Iglesias, necazuri cu inima | VIDEO

Celebrul cântăreţ spaniol a fost nevoit să întrerupă ieri un concert pe care îl susţinea la Ekaterinburg, în cadrul turneului său organizat în Rusia, din cauza unei tulburări cardiace, informează RIA Novosti.

Potrivit sursei citate, "Julio Iglesias a interpretat două cântece, după care, din cauza unei probleme de sănătate, a anulat concertul. El a fost victima unei tulburări cardiace".             Tulburarea de sănătate nu a fost foarte gravă, astfel încât Iglesias nu a avut nevoie de spitalizare. El va susţine mâine un nou concert la Ekaterinburg.             "Julio Iglesias a anulat mai multe concerte în străinătate pentru a cânta la Ekaterinburg. El ar fi trebuit să ia un avion pentru a ajunge la Malaga, însă a renunţat", a spus Ekaterina Berseneva, organizatoarea concertului.             Legendarul "latin lover" nu a părăsit niciodată scena de la lansarea sa, în 1968.

Celebrul interpret spaniol, în vârstă de 64 de ani, are programat pentru mijlocul lunii viitoare un turneu aniversar în România, unde va sărbători 40 de ani de carieră prin trei concerte, în oraşele Cluj, Iaşi şi Constanţa.

"When I need you" - Julio Iglesias

Ne puteți urmări și pe Google News

(13:11)