Evenimentul Zilei > Politica > Un fost judecător al CCR oferă REACȚIA MOMENTULUI despre RĂZBOIUL POLITC din România: „A atins COTE MAXIME! Iohannis s-a trezit BINEDISPUS”
Un fost judecător al CCR oferă REACȚIA MOMENTULUI despre RĂZBOIUL POLITC din România: „A atins COTE MAXIME! Iohannis s-a trezit BINEDISPUS”

Un fost judecător al CCR oferă REACȚIA MOMENTULUI despre RĂZBOIUL POLITC din România: „A atins COTE MAXIME! Iohannis s-a trezit BINEDISPUS”

Judecătorul Toni Greblă a reacționat, sâmbătă, la Antena 3, după anunțul făcut de Klaus Iohannis că va candida la alegerile prezidențiale. Fostul judecător al Curții Constituționale a aprecizat că războiul de pe scena politică a atins deja tensiuni maxime

„Personalizăm tensiunea din această societate. Suntem fie pro sau contra Kovesi, Dragnea și alte personaje din această țară. Războiul pare să fie atins tensiuni maxime și nici nu mai contează ce se adoptă, dacă se adoptă, când se adoptă. E acest război pe care nimeni nu vrea să-l tempereze. Primul care ar trebui să-l tempereze este președintele României”, a sous Toni Greblă.

„Domnul Iohannis s-a trezit în dimineața aceasta binedispus și a anunțat că vrea să candideze. Nu ne-a spus, însă, ceea ce așteptau majoritatea românilor, de ce vrea să candideze și ce are în program pentru binele României în perioada următoare”, a mai fostul judecător al CCR

„Dacă personalizăm și spunem că Dragnea este un infractor, în sens juridic, atunci vreau să vă spun că partea cealaltă poate să spună la fel de adevărat că Iohannis are calitatea de făptuitor întrucât de vreo 10-12 zile nu respectă o decizie a Curții Constituționale. Niciun organ al statului nu se autosesizează să ia măsuri împotriva acestei nerespectări. Ar fi trebuit să se sesizeze Parlamentul României”, a mai punctat Toni Greblă.