Evenimentul Zilei > Monden > José Carreras își ia adio de la România!
José Carreras își ia adio de la România!

José Carreras își ia adio de la România!

Celebrul tenor va concerta la București cu doar câteva zile înainte de ziua sa de naștere. Atenție: are alergie la florile mirositoare

José Carreras vine pentru ultima dată în România într-un spectacol grandios ce face parte din turneul său mondial de adio – „A Life in Music” („O viaţă dedicată Muzicii”). Artistul a fost invitat de Music Management Event, iar concertul va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo – Pavilionul Central. Conform cerințelor exprimate, Carreras va avea o cameră de cinci stele, cu televizor atât în living- room, cât și în dormitor. Din apartament nu vor lipsi: un fax, 10 umerașe din lemn și flori nemirositoare.

Fără pretenții speciale

De asemenea, tenorul doreşte să aibă în cameră: Coca Cola Light (la sticlă), Red Bull, apă Evian, ceai, cafea, lapte proaspăt, prăjituri, biscuiţi, fără ciocolată, şi un coş cu fructe. José Carreras nu are preferințe ieșite din comun în ceea ce privește mâncarea. Îşi doreşte doar ceva uşor de digerat, care să nu conţină usturoi, ceapă şi condimente. La începutul lui 2015, tenorul a demarat turneul mondial de adio: „O viaţă dedicată Muzicii”.

„Este fantastic faptul că pot concerta cu câteva zile înainte de ziua mea de naştere în acest minunat oraş (n.r. 5 decembrie). Îmi amintesc încă audiența minunată, oamenii ce cunosc muzică și sunt atât de generoși și sufletiști. Sunt încântat să revin în Bucureşti şi să cânt în această atmosferă inegalabilă şi pentru minunatul public român”, a spus José Carreras.