Evenimentul Zilei > Actualitate > Johnny Depp, recompensat cu premiul „Generaţia MTV”
Johnny Depp, recompensat cu premiul „Generaţia MTV”

Johnny Depp, recompensat cu premiul „Generaţia MTV”

Actorul a primit distincţia pentru contribuţia adusă cinematografiei în ultimii 20 de ani. Filmul "Jocurile foamei" a câştigat patru premii din cele opt nominalizări, la gala MTV Movie Awards.

Cele mai multe premii din acest an au mers către producţia "Jocurile foamei". Actriţa Jennifer Lawrence a avut "Cea mai bună interpretare feminină", iar Josh Hutcherson a fost ales actorul cu "Cea mai bună interpretare masculină". "Cea mai reuşită transformare pe ecran" a fost cea a lui Elizabeth Banks, în timp ce "Cea mai bună luptă" au dus-o Jennifer Lawrence şi Josh Hutcherson, împotriva lui Alexander Ludwig.
Totuşi, "Filmul anului" a fost desemnat "Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I". Pelicula a primit şi premiu pentru "Cel mai bun sărut", cel dintre Robert Pattison şi Kristen Stewart. Printre filmele premiate s-au mai numărat şi "Descendenţii", "Domnişoare de onoare" şi "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea a doua".
După ce a cântat împreună cu trupa Black Eyed Peas, actorul Johnny Depp, a fost premiat de Steven Tyler şi Joe Perry, membri ai trupei Aerosmith. Depp a primit distincţia "Generaţia MTV".
Prezentată de Russell Brand, gala MTV Movie Awards a avut loc aseară, în Gibson Theatre din Los Angeles.