Evenimentul ZileiMondenJohnny Depp, apariție surpriză într-un tribunal din Londra

Johnny Depp, apariție surpriză într-un tribunal din Londra

Johnny Depp, apariție surpriză într-un tribunal din Londra
Surpriză de proporții, miercuri, la Londra, unde actorul Johnny Depp s-a prezentat însoțit de avocații săi, pentru a lua parte la procesul intentat pentru defăimare tabloidului The Sun.

Îmbrăcat elegant, într-un costum albastru închis și cu un șal la gât, starul în vârstă de 56 de ani s-a aşezat în spatele avocaţilor săi în timpul audierilor preliminare. Actorul american reproşează ziarului The Sun (şi grupului proprietar News Group Newspapers) că a prezentat drept cert, într-un articol publicat în aprilie 2018, faptul că și-ar fi lovit fosta soţie, actriţa americană Amber Heard.

Cuplul a divorţat în 2016, la mai puţin de un an de la căsătorie. Actriţa în vârstă de 33 de ani a menționat în timpul divorțului ”anii” de violenţe ”psihice şi fizice” la care ar fi fost supusă de Depp. Acesta a dezmințit la momentul toate acuzațiile.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au cunoscut pe platourile de filmare la ”Rhum Express” (2011), în perioada în care actorul încă era într-o relaţie cu cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis, mama celor doi copii ai săi, Lily-Rose şi Jack. Franțuzoaica l-a susţinut întotdeauna pe fostul său soț, afirmând că nu a fost niciodată violent cu ea.

Miercuri, în timpul audierilor preliminare în procesul intentat The Sun, fosta soţie a lui Depp fost descrisă drept ”agresoare”, iar avocatul actorului, David Sherborne, a declarat că va prezenta probe în acest sens. Procesul propriu-zis va începe în data de 23 martie.

”Există un profund contrast între versiunea prezentată de doamna Heard şi cea a domnului Depp”, a spus avocatul. Acesta a adus în atenția publicului o înregistrare publicată în presă, în care chiar actrița admite că l-a lovit pe Johnny Depp, demonstrând că ea ”nu a fost o victimă a violenţei conjugale, ci mai degrabă un agresor”, a mai precizat avocatul.

Sursa: Agerpres


Accesează: